Amazing Beauty Center

Omdömen om Amazing Beauty Center

2011-10-18

Camilla

Oacceptabel kundservice

Av totalt fyra besök på salongen så har ett av dem avbokats samma dag och det sista avbokades dagen innan. När det gäller fransförlängning så kan man oftast inte vänta speciellt länge på en ny tid och man kan heller inte ta bort fransarna själv om man skulle behöva det. Det tog ungefär en vecka av telefonsamtal till salongen, lämnande av meddelanden osv innan man blev uppringd för att få en ny tid. Efter den senaste avbokningen (för en vecka sedan) har jag FORTFARANDE inte blivit uppringd trots att jag hört av mig flera gånger angående att jag är i stort behov av att få en ny tid. Katastrofalt dåligt! Kan inte rekommendera denna salongen till någon som förväntar sig att man faktiskt ska få komma på den dagen man bokat.

2011-09-09

Elsa

Underbara Fransar!

Tack Pernilla för mina Underbara Fransar, du är helt klart bäst i hela Göteborg!!!
Salongen har bra Priser och Jätte-Trevlig Personal, jag kan rekomendera alla att komma hit.

2011-09-08

Karin Andersson

Jag är mycket nöjd med klippning hos Annah vid flera tillfällen. Kan starkt rekommendera denna underbara tjej!

2011-08-16

Klippt och slingat mig där flera gånger, mycket nöjd med besöken. Men sista gången var frisören väldigt gnällig under hela mitt besök. Som kund skall man inte behöva höra på sånt utan man går till frisören för att koppla av. Tyvärr sista gången jag kom, nu hittar jag en ny frisör.

2011-09-09

Hej Anonym, vad tråkigt att Du har upplevt ditt sista besök hos oss som dåligt då du gått hos oss länge. Jag skulle jätte-gärna vilja höra mer om dina åsikter så att vi kan förebygga så att detta inte händer igen och försöka kompensera dig på något sätt.

Mvh

2011-07-30

Jenny

super!

Jag har klippt och färgat mitt hår hos Annah. Jag blev väldigt nöjd. Till henne kommer jag absolut gå igen! Trevlig salong och priset är bra.

2011-06-25

Linda

Jätte nöjd!

Har klippt och slingat mitt hår hos Annah flera gånger och jag är alltid nöjd när jag går därifrån. :)

2011-06-23

Louise

Kanoners!

Slingat och klippt mig här två gånger nu och är så super nöjd. Hanna är noggrann förstår precis vad man vill ha och är mycket trevlig!

2011-06-20

Gabriella

Supernöjd!

Supernöjd med slingor och klipp! Hanna var väldigt noga och lyssnade på mina önskemål. Ska våga mig på förlängning till hösten efter ha sett lite före och efter bilder!

2011-06-19

Sofie

Hur nöjd som helst!

Har tidigare endast klippt och blekt mitt hår här, men har nu även gjort hårförlängning hos Hanna och jag är hur nöjd som helst! Bra pris och väldigt trevlig personal!

2011-06-20

Ser att vi har fel nummer registrerat!
Salongen nummer är 031-121200.
Ni är välkommna! :)

2011-06-10

Johan

Klippningen av Annah på Amazing Beauty Center i Linne staden är den bästa, en fantastisk fräsch salong med stort utbud. Ett stort tack tills vi ses nästa gång. Super nöjd.

2011-06-03

Louise

Jätte bra salong, dom har allt. naglar, ögonfransförlängning och duktiga frisörer. Rekommenderar starkt detta ställe :)

2010-11-10

Sofia

Värsta jag varit med om

Naglarna såg inte alls bra ut. Personalen var otrevlig. Smsade och svarade i telefon. Ropade till varandra om privata saker genom hela salongen. Naglarna var ojämna, höll knappt och var materialet klumpade sig. Det hade fungerat bättre att göra det själv. Och då hade man blivit trevligt bemött. Jag rekomenderar verkligen inte denna salong. Under all kritik!

2011-01-16

Hej Sofia!

Måste säga att jag blir väldigt förvånad över vårt sk bemötande utav dig på Salongen, det är första gången någon kallar min personal otrevlig då vi är en mycket omtyckt Salong. Om du var så missnöjd med din Behandling så skulle jag rekomendera dig till att du att du tog kontakt med oss så att vi på något vis kunde åtgärda detta, vilket annars är helt omöjligt.

MVH
Amazing Beauty Center

2010-05-10

Tina "Lillis"

Tack Pernilla!

Tack till världens bästa Pernilla!!!!
Jag har nu världens snyggaste och vackraste ögonfransar, du har en kund för all framtid, tack för att du "knödde" in mig.
Alla mina tjej-kompisar är sååå avundsjuka =))

Många Kramar!!

2009-12-18

Lillan

Kanonmysig och trevlig Salong!

Va kul att min Frisör har börjat hos er, jag fick ett mycket trevligt bemötande och här finns ju allt, helt perfekt!!

2009-12-15

Lärar-Linda

Skitbra!

Tack Linda! Varje gång jag varit hos dig lämnar jag Amazing Beauty Centre med ett stort leende på läpparna, och tillräckligt med pengar kvar i plånboken för en go kaffe!

2009-12-13

Jossan

Ni är BÄST!!!

Jag går hos Linda och hon är den bästa frisör jag någonsin har haft och jag går även hos Johanna och gör mina naglar och jag är supernöjd varje gång. Här blir man ALLTID trvligt bemött, den som säger annat måste verkligen vara ute och cykla. Ni är bäst tjejer!!
Jag rekomenderar den här salongen till alla!!

2009-08-18

hemsidan...

e grötig o tråkig.. o när man ringer för o ställa nåra frågor så blir man snäst på... Nej Tack, hit går jag inte!!

2009-12-13

Hej Anonym!

Tråkigt att du tycker att du blivit dåligt bemött, det ber vi om ursäkt över. Vi håller på för fullt och gör om vår hemsida så titta gärna in igen om ett tag så hoppas jag att du tycker att det är lättare att hitta!

MVH
AMAZING BEAUTY CENTER