Café Soup'n Bagel

Omdömen om Café Soup'n Bagel

2012-01-28

Daniel

Dålig service

Kaffet och kakan smakade bra men servicen var under all kritik. Trots att jag var först i kön tog det en halvtimma att få ut 2 kaffe med tillhörande kaka. Hade varit mindre störande om jag inte sett att flertalet kunder som beställt efter mig fått sitt före.

Svar från Café Soup'n Bagel
2012-04-01

Hej Daniel!
Vi ber om ursäkt för att din beställning blev borttappad i kön. Detta får ju naturligtvis inte ske, men händer det så kan väntetiden bli både 10 minuter eller 50 minuter om personalen inte får reda på misstaget.
Du är välkommen igen så bjuder vi dig på en kaffe.

2011-10-11

KA

Har tappat stinget helt!

Så besviken när jag var här en lördag i September. Soppan saknade helt salt. Personalen kommunicerade inte med kunderna. I fönstret har bananflugorna flyttat in bland de gamla ledsna växterna. Man fick sitta och vifta bort dem hela tiden för att inte få någon i munnen! Frågan är om stället bytt ägare? Förut möttes man alltid av ett leende från personalen. Nu känns det mest som att de vill att man är tyst och betalar.. Skärpning!

2011-07-19

JL

Kanon!

Extremt goda soppor!

2010-05-05

A

Kanon!

En utomordentlig kombination av smak, pris och service, Göteborgs mysigaste enligt mig.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1000680;Caféer