Omdömen om Café Soup'n Bagel
2011-10-11
KA
Så besviken när jag var här en lördag i September. Soppan saknade helt salt. Personalen kommunicerade inte med kunderna. I fönstret har bananflugorna flyttat in bland de gamla ledsna växterna. Man fick sitta och vifta bort dem hela tiden för att inte få någon i munnen! Frågan är om stället bytt ägare? Förut möttes man alltid av ett leende från personalen. Nu känns det mest som att de vill att man är tyst och betalar.. Skärpning!
2009-10-16
sonia a.
I göteborg råder det ingen brist på cafeer men Soup N Bagel är ett av de få ställen där verkligen allt är helt underbart gott. Mitt favoritställe! och personalen är verkligen super-mysiga :D beställer du en grekisk sallad någon annanstans så får du torra isbergsblad och salladsost (ingen feta ost) men detta stället kan göra en enkel sallad till en rapsodi av ljuvliga smaker! missa inte!
2009-10-04
tomas
Soppan smakade sådär med andra ord det var inget höjdare.Nej godare och billigare soppa har jag smakat på andra ställen.
Hej! Vi vill naturligtvis alltid förbättra oss och undrar därför vilken dag du gästade oss och vilken soppa du provade. Tacksam för din feedback! Med vänlig hälsning Svante Boberg Café Soup'n Bagel
2009-09-30
CH
jag älskar soup n bagel. bor nästan precis bredvid och äter lunch där minst en gång i veckan. sopporna är fantastiska, för att inte tala om deras ljuvliga bagels!
Hej!
Tack för du tycker om vårt café. Du får gärna ge dig tillkänna nästa gång du kommer in så bjuder vi dig på en kopp kaffe.
2009-09-01
macpau
Blev så lycklig när jag hittade detta ställe-äntligen ett café som gör sjukt goda soppor!! Klart en blivande favorit-bra priser, otroligt goda soppor och jättemysig personal. Kommer klart att rekomendera detta ställe till alla jag käner.
Hej!
Tack för att din uppskattning av vårt café!
Roligt !
Nästa gång du kommer och äter soppa, ge dig till känna så bjuder vi på en kopp kaffe.
2009-08-19
kmb
Åt grekisk sallad häromdagen. Underbart gott. Härligt att kunna variera sin lunch mellan soppa, pastasallad och annan mat. Att det blivit fler sittplatser var verkligen positivt. Detta är ett ställe du gärna slinker in på. Du känner dig alltid välkommen. Atmosfären är varm och positiv.
2009-04-07
kbb
Alla borde göra ett besök i detta mysiga lilla café! Morotssoppa med chili och kycklingsoppa med sting för att inte tala om den fantastiskt goda pastasalladen med kyckling och chèvreost - det är mina favortier. Jag går gärna hit och njuter av maten.
2009-02-16
Visserligen är jag ett sopp-fan sedan innan men här serveras mättande, fantastiskt goda och varierande soppor. Ändå är nog favoriten den fyllda bageln Provence. Brukar köpa med och spara hälften av soppan, det är väldigt mättande! Alltid trevlig service också!
2009-02-11
CS
Missa inte denna lilla guldklimp på den Göteborgska matsedeln.
Mysigt miljö, trevligt bemötande och framför allt riktigt goda soppor med tillhörande bagel. En bra och nyttig lunch eller varför inte ta en soppa innan fredagsbion. Soup´n Bagel är verkligen värt inte bara ett besök utan många.
2008-11-23
Kermit
Variationsrika soppor som tillfredställer alla soppälskare. Trevlig personal i en miljö som lätt gör att man dröjer sig kvar.
Kaffet och kakan smakade bra men servicen var under all kritik. Trots att jag var först i kön tog det en halvtimma att få ut 2 kaffe med tillhörande kaka. Hade varit mindre störande om jag inte sett att flertalet kunder som beställt efter mig fått sitt före.
Hej Daniel!
Vi ber om ursäkt för att din beställning blev borttappad i kön. Detta får ju naturligtvis inte ske, men händer det så kan väntetiden bli både 10 minuter eller 50 minuter om personalen inte får reda på misstaget.
Du är välkommen igen så bjuder vi dig på en kaffe.