Kategori: Spisar - Kakelugnar, vedspisar, öppna spisar
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Brashuset AB
2011-12-29
KÖP EJ!
Var inne i butik med ritningar och talade om var jag vill eha kaminen men när montören kom hade han ingen aning om var den skulle vara med följd att den blev felplacerad + dyrare. Montören var otroligt strulig och otrevlig. Dessutom fick vi ett pris på offerten och ett annat på fakturan. Ingen butik jag kan rekomender.
Bra service och bemötande i butiken.
Tydliga offerter och snabb återkoppling.
Kunnig personal och montörerna höll tiden enligt offert.
Montörerna var snabba och städade efter sig.
Vi köpte i höstas en kamin av Brashuset. Intrycket av säljaren på Brashuset var positivt och vi fick stort förtroende för denna person. Tyvärr. Brashuset hade en samarbetspartner som de rekommenderade för installation. Denna tjänst var under all kritik. Vill ni inte ha en primadonna i ert hus råder vi er att söka upp en seriös hantverkare. Vårt arbete blev bl a uppskjutet i fyra veckor för att vi inte tillhandahöll en stege (vi hade en stege men den dög inte...) samt att en hylla var tvungen att tas bort innan färdigställning kunde göras. Vi tackade då denna hantverkare och sa att arbetet fick avslutas av någon annan då vi inte kunde vänta ytterligare en månad (förutom de 1,5 månader vi redan väntat). Nästa hantverkare hade inga problem att ta med en stege och ingen hylla behövde tas ner. Nästa sak på listan är att hantverkaren skickade en faktura nu! 2 månader efteråt och den är daterad 26/1 2012. Dock får jag veta att detta är en påminnelse! står ingenting på fakturan om att det är en påminnelsefaktura, det måste det göra. Sen får jag också i vanlig ordning veta att vi har en bindande offert, inkasso, kronofogden och så vidare. Vet inte om jag vill gå så långt som att säga att hantverkaren hör hemma i fuskbyggarna men attityden var ungefär densamma som hos dessa mot kunden.