Hotel Duxiana

Omdömen om Hotel Duxiana

2010-05-27

Aldrig mer!

Inte klokt!

Hej jag skulle vilja boka rum för två vuxna och två barn...///
Svar: Nej, hej då!
RIngde igen samma svar!
Tredje gången telefonsvarare!!! Det sämsta bemötande jag fått i mitt 40-åriga liv!

2009-12-21

ont i ryggen

Sådär

Bokade vad som beskrivits som ett trebäddsrum. Då andra hotell har dubbelrum med extrasäng att erbjuda trodde jag att detta innebar 3 permanenta DUX sängar, varför jag valde detta hotell. Det var ett dubbelrum med en extrasäng, ingen bekväm sådan. Finishen på målningen på rummet var verkligen inte imponerande. Det fanns väggfärg både i taket och på tändknappar vilket gav ett slarvigt och haffsigt intryck. Det fanns ingen helfigursspegel någonstans i rummet. Toapappret var den billiga hårda varianten. Frukosten var begränsad både vad gällde utbud, sittplatser och personal. Det fanns bara en äggkorg och dessa ägg var väldigt löskokta. Brödet var slut. Personalen kändes inte så tillmötesgående.

Positivt var att hotellet låg väldigt centralt med gångavstånd till stationen och det fanns ett närbeläget parkeringshus. Men någon direkt hög klass var det inte tyvärr. Hade förväntat mig bättre!

Hotell, resor och turism
R1000185;Hotell, pensionat