Omdömen om Underbart
2012-02-01
Första gången för mig och så otroligt positiv upplevelse !!! Profesionellt bemötande samt grymt bra hygienrutiner ! Blivande stammis där...
2011-12-27
Bea
Riktigt bra ställe! Trots att man gör bland det mest oavslappnande som en brasiliansk vaxning kan vara så fick personalen en att känna sig riktigt bekväm och bemötandet var proffsigt och trevligt! Återbesök kommer definitivt!
2010-07-06
Katarina
Genomgående proffsigt i allt från lokal, personal till vaxteknik. Rekommenderas varmt!
2010-06-01
brassbruden
Ok vaxning men lite stressat. Fick norpa några strån när jag kom hem... Kändes utlämnande att ligga bakom en vikvägg där man hörde allt som pågick i salongen, även när man väntade på sin tur. Annars var personalen trevlig och pratsam.
2010-02-01
Jenny
Har precis gått kursen i brasiliansk och är supernöjd!
Hade en jättebra lärare och fick en grundlig utbildning. Kan varmt rekommendera Underbart Academy!
2009-08-13
besviken..
Hittills har jag tyckt att Underbart var överlägsen - men nu var jag hos Linda under veckan och kände att hon var jättestressad - vaxningen blev lite sådär så att jag fick ta fram kalltvaxen hemma...
2009-05-11
Moa
Jag har varit lite tveksam inför att göra en brazilians vaxning eftersom jag var rädd att känna mig utelämnad och "naken". Personalen på Underbart var så proffsig att det kändes som det mest naturliga i världen att visa rumpan för en främling. Jag kan varmt rekomendera denna salong. Jag kommer definitivt att gå tillbaka så snart mina strån vuxit ut igen.
2009-01-14
Ann-Sofie
Hade aldrig vaxat mig förut och var därför lite nervös inför mitt besök. Men tjejen som jobbade där var jättegullig och gjorde ett underbart jobb.,
Tack!
2008-11-12
Aida
Jag var hos Sandra förra veckan och gjorde brasiliansk vaxning och är suuupernöjd! Hon fick en att känna sig bekväm och gjorde samtidigt ett felfritt jobb! Rekomenderar henne varmt!
2008-07-07
sanna
de enda minuset jag kan komma på är att de inte finns någon prislista på nätet att hitta. någon som har lite pris info om naglar å brasiliansk vax??
2008-02-02
Bättre får man leta efter dem är underbara.
2007-09-17
Gudinna
Jag har vaxat brasilianskt flera gånger och på flera olika ställen, med sämre och bättre resultat... Men det här stället är otroligt, det gör ont men inte så farligt som på flera andra ställen, grymmt trevlig personal också :) !
2007-08-27
Lilla Jag
Jag gjorde en brasilianskvaxning, skulle inte kunna påstå att det var smärtfritt, men personalen var jätte proffsig och trevlig - och resultatet ursnyggt! Rekommenderar starkt Salong Underbart
2007-07-09
hårfri
Gjorde brasilianskt och benen, det gjorde svin ont mellan bena och helt ok på bena! Väldigt trevliga trots att man själv kände sig litet besvärad..
2007-05-15
Vilken trevlig personal! Hit gick jag för ett akut besök av en nagel, efter rekomendation av min kompis som alltid går hit. Toppen resultat, mina naglar blir gjorda här i fortsättningen. Jag är även nyfiken på vaxningen, någon som kan komma med förslag?? Ska jag börja med bikini el kan jag helt enkelt göra en brasiliansk med en gång?
2007-05-05
Nöjd kund
Otroligt duktig personal och ett superfint resultat. Kan varmt rekommendera denna salongen.
2006-11-12
Gjorde min naglar här, proffsigt och snyggt! Vill du ha snygga naglar som håller, gå hit! Det kan inte bli bättre dem har till och med bra priser. :o) Jag kommer tillbaka!!!
2006-10-06
Otroligt proffsigt bemötande, mysig atmosfär, utmärkt resultat och helt överkommliga priser. Jag kommer bli stammis här. Rekommenderar verkligen detta stället!
2006-10-03
Johanna
Mycket duktig och kunnig. Nog för att det kändes och gjorde ont så tog hon det lugnt och resultatet blev riktigt bra! Priserna överlag är mycket bra. Rekommenderas starkt.
Stressigt, trist vikvägg där övriga kunder hör allt som pågår,men ett ok resultat..