Rejta.se
Välj rätt företag utifrån 515 845 omdömen
Sveriges sajt för omdömen
Vald plats Sverige Välj ort

JV Taxi

rating
Snitt 5,00 (20 omdömen)
Skriv omdöme!
046 - 25 25 30, Sjöbov. 6, 247 62 Veberöd

Mer information

Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsida
Bilder på JV Taxi
Lägg till bild

Omdömen om JV Taxi

?

2014-03-16

Jill

Solklart bäst

Punktliga, superbra service
Priser som är bättre än andra bolag

Jesper o grabbarna hittar överallt och bjuder alltid på en taxiresa i lagom hastighet
Är trygg som kund

2013

?

2013-11-20

Lotta

Bra service!

Åkte med JV taxi efter rekommendation ifrån en vän.De vet vad service och punktlighet är på det bolaget.Kommer att åka med det bolaget igen.

?

2013-04-05

Johan Karlsson Malmö

Skånes trevligaste & bästa taxibolag!!

JV taxi är Skånes bästa,prisvärda och trevligaste taxibolag. Personalen vet vad ordet service är och ger högklassig service när man reser med dom. Bra taxibilar har dom med.

?

2013-04-04

Jens

Superservice!

Sveriges BÄSTA Taxibolag! Superservice, vänliga trevliga, bra priser och fina bilar!
Tack Jesper med personal

?

2013-02-20

Marcus

Taxi på riktigt

Inga prisdiskutioner, inga vägbeskrivningar, inget strul på detta bolag. Bara fruktansvärt bra service!
Taxi som det borde vara,
Världsklass!

2012

?

2012-09-03

Lena

Superbra!!

Trevlig personal och bra priser!!!

?

2012-02-12

Anonym

Jeppe å hans pågar

Världsklass är numera tvåa jmf med Veberöds taxi

hälsningar från Roland i Hemmestorp

Svar från JV Taxi
2012-02-14

Tack Roland! Alltid bra med nöjda stamkunder.

?

2012-01-22

Bertil

Service +++

Bättre taxibolag får du leta efter. Åkte från veberöd till malmö igår och fick ett väldigt trevligt bemötande. En ung, pigg och väldigt trevlig chaufför. Även när jag ringde och bokade fick jag ett väldigt gott första intryck. Rekommenderar detta taxibolaget skarpt.

Visa alla omdömen (20)

Rejta i din mobil!

  • - Sök där du är
  • - Skriv omdömen i din smart phone
  • - Dina vänners omdömen

Fler företag i Veberöd

Rejta Close
Mejladress Den här mejladressen är ny för oss!

Godkänn den genom att klicka på länken i mejlet som du får av oss. Ditt omdöme visas på Rejta.se så snart det är klart!

Ändra mejladress
NB: Din mejl kommer inte synas eller användas i andra syften.