Omdömen om Träningsverket
2012-01-23
Nöjd och Glad Kund
Jag har varit kund precis ett år nu på Göteborgs bästa gym. Stortrivs och man känner sig som hemma på Träningsverket:) trevlig och underbar personal! Tjejerna som man möter i receptionen har alltid ett glatt leende:) Här kan alla träna, ung som gammal. Stort utbud med 60 olika pass varje vecka. Man blir alltid trevligt bemött. Kan varmt rekommendera alla att prova på detta underbara ställe:))
2012-01-22
Nathalie
Har aldrig i hela mitt liv tränat, aldrig velat sätta min fot på en maskin eller gå på pass! - Men med hjälp av Träningsverket, har det blivit andra puckar.
Att komma in i lokalerna och få ett trevligt bemötande med ett stort leende, finns ju inget bättre efter en lång och slitsam arbetsdag. Man får den hjälp man behöver, den träning man behöver och har alltid ett leende på läpparna och positiv inställning på livet, när man går därifrån.
2012-01-22
Nöjd
Man blir alltid så glad när man varit hos er. Fina lokaler. Roliga pass.
2011-12-23
Per
Jag är en omotiverad träningsmänniska och sedan jag började här har ALLT blivit värre.
Här hittar man: DÅLIG personal, extremt otrevliga och omotiverande. OCH absolut VÄLDIGT ohjälpsamma
2011-08-19
Thomas
Medelmåttigt gym.
Hög luftfuktighet vilket gör träningen jobbig, man väljer också att under kundtid våttorka golven i hela gymmet vilket gör att det blir ännu fuktigare samt kvalmigare.
Kundmottagandet är inte det bästa, här är man bäst bemött när man köper kort sedan nonchalant mottagnde i största allmänhet.
Marknadskrafterna gör nog sitt framöver...
2011-07-19
Bettan
Jag trodde inte gymträning var någonting för mig innan jag kom till Träningsverket, en kvinna i den övre åldern med ett antal kilo för mycket på fel ställen. Här är personalen alltid lika trevliga och hjälpsamma och inte nog med det...de har blommor i omklädningsrummet!
2010-12-05
Fredrik
Kunden är kung! Inte här, det är en usel inställning man möts av. Kan bara hoppas att marknadskrafterna gör sitt jobb ...
2010-07-02
/Missnöjd
Noncharlant personal!
Vi blev kunder för att de nya lokalerna skulle öppnas månaden därpå....eller något....
Nu har vi varit kunder i över 1 år, vid ett flertal månader har det dragits dubbla avgifter via vårt autogiro. Då det inträffar har vi bett de ringa tillbaka, vilket de inte gjort. När vi väl fått tag på rätt person har svaret varje gång dubbeldragning inträffat att, "det korrigeras på kommande månad". Det är irriterande att behöva bevaka sitt konto varje månad och att ligga ute med dubbla avgifter. Och ännu mer irriterande att Träningsverket knappt verkar bry sig......
Dåliga lokaler och ingen luft.
2008-12-21
JAG
Toppen maskiner. Bra personal. Trevlig stämmning. Lokalerna är bra, men till våren blir det mycket bättre när det flyttar in i det nya lokalerna. Gillar att man kan lyssna på sin egen cd om vill.
2008-12-21
Linn
Mysig stämming. Goa pass. Bra personal. Lokalerna är okej, men det blit mycket bättre när de flyttar in i nya lokaler till våen. Jag trivs kanon bra.
De har allt du behöver - roliga klasser, bra gymmaskiner, enormt trevlig personal, rent och fräscht allt jämt, toppen solarium, massage och skönhetsvård, och Milon (17,5 min effektiv träning). Med andra ord - de har allt! Är värt varenda krona och lite till att träna där!