Grimmereds Pizzeria

Kategori: Pizzerior

Omdömen om Grimmereds Pizzeria

2012-04-21

Mattan

Tyvärr - de glömde lägga på grönsakerna på kebab special och oxfilen smakade inte bra (gammal)! Kan inte rekommendera det här!

2011-10-09

Lotta

Supergoda pizzor!

Trevlig personal, bra priser och goda pizzor!

2011-07-28

Mia med familj

BÄSTA PIZZERIAN I VÄRLDEN !

Pizzorna är magiskt goda, kebaberna är himmelska, salladerna är sagolika och lasangen är ljuvlig! Alltid färska super fräscha råvaror och en ren miljö. Pizza botten är perfekt, frasig, lagom tunn och gyllene gräddad. Jag har försökt lista ut hur den underbara kebabsåserna är gjorda men det är svårt att göra en så supergod sås själv. Vi åker långt för att få njuta av er kungligt goda mat.
Och vi blir alltid bemötta av en så härligt glad personal, som frågar hur det är och menar det!
Tack söta goa ni!

Områdets ljus

Riktigt god kebab

2010-08-08

!!!!

Sjukt bra pizza, man hittar inte någon som är lika bra i närområdet. personalen gör det i synnerhet värt att åka dit i all regn och rusk! Ingen nämnd, ingen glömd!

2010-06-07

aweqwewq

kunglig

fett gooo pizza tony e klockren peace

2010-02-19

mbj

smarrigt god!

Alltid färska råvaror! Mycket bra variation! Underbar service och trevlig personal. Vi äter nu enbart pizza härifrån trots att vi bor en bra bit ifrån!!

2010-02-19

Sandra

Jättebra pizzera

Alltid varit nöjd när jag ätit pizza härifrån, grimmereds special tycker jag är riktigt god. Kan tänka mig att äta härifrån fler gånger.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001211;Pizzerior