Omdömen om Åhus Bowling AB
2008-11-04
Mariangel
Super bowling!
Denna bowlinghall ligger lite gömd men är mycket väl värd ett besök! Givetvis kan du bowla och det på bra banor men utöver detta kan du beställa väldigt god mat serverade i superfina lokaler och av trevlig personal. Denna fina bowlinghall är väl värd ett besök i glada vänners sällskap får du en otroligt fin upplevelse!
Efter en intressant o skojig fotbollssäsong som tränare för ett lag pojkar och flickor i åldern 5-7 år så vill man ju göra en bra avslutning på säsongen med utdelande av diplom och träningspriser,( till alla).Normalt så görs denna avslutning på idrottsplatsen men denna gång bokade vi istället 1 timmes bowling med efterföljande hamburgare på Åhus bowling.Det blev succé bland barnen,inte bara det att långt ifrån alla hade spelat tidigare utan även personalens engagemang för att få alla att trivas,( och göra rätt,trycka rätt o.s.v.)Vi spelade på 5 banor samtidigt och jag tror att skratten hördes långt utanför Åhus.Att vi sen blev serverade goda hemgjorda hamburgare med pommes vid dukade bord gjorde att barnen när vi åkte hem direkt frågade när vi skulle spela/äta här nästa gång.Risken är väl bara att vi förlorar en del kommande fotbollsspelare till åhus bowlingklubb framöver. Jag rekommenderar verkligen andra klubbar att göra något annorlunda och då åka till Åhus bowling => upplevelse.