Dålig leverantör, och är ganska missnöjd. Kollar efter alternativ. har haft dom som leverantör i ca 2 år nu, har inte idits engagera mig föränn nu. I spel får jag pingtider mot svenska servrar på 200ms, ofta blir jag utsparkad eftersom jag warpar omkring. Uppkopplingen är gamska instabil har packetloss oftast i Lycksele. har påpekat det flera gånger men leverantören verkar ganska ointresserade att hugga tag i problemen, eller ens se det som ett problem. Det förväntas att JAG, köparen av tjänsten ska frambringa någon sorts oemotsägbart bevis för att dom ska agera. Köra IP baserad telefoni ett tag ex skype och andra "gratis" leverantörer. Men det funkade inte så bra. Det upplevdes som om min bandbredd inte räckte till. Folk fick robotröster. Och då har jag det DYRASTE abbonemanget dom har att erbjuda. FREEDOM. Dessa problem hade jag inte med min tidigare leverantör IT4U, jag bytte för brinet var "billigare".
Dålig leverantör, och är ganska missnöjd. Kollar efter alternativ.
FREEDOM.