Omdömen om Butik J
2010-05-15
3-barnsmorsan
Bra urval som passar alla i familje, tonåringarna, mor och far hittade fin-fina grejer i olika prisklasser. Allt från en bastopp för någon hundring till fräscha märkeskläder.
2010-04-19
Besviken
Min fru handla 15 artikler för 3000:- i den här butiken och hon (VD/topmanagement) vägrade att byte ett plagg som vi efter övervägande inte tyckte passade. Hon ville inte ens byta mot andra varor i butiken. Visst hon undviker ångerköp med ständig rea - oseriöst.
Jag förstår varför hon inte får flytta in i experium byggnaden - hon håller inte den klassen. Sälen resans stora besvikelse, som tyvärr blev det starkaste minnet. Alla butiker och restauranger i Sälen i övrigt mycket hög klass.
Tänk Er för innan ni handlar av henne och hennes butik.
Hej! Vad tråkigt att du/ni är missnöjda med ditt köp. Vi är tydliga med att det aldrig är bytesrätt eller öppet köp på reavaror. Vi har alltid rea vid säsongsavslut, något som uppskattas av de flesta. Väljer man att handla på ordinarie pris så har man två veckors bytesrätt och en veckas öppet köp. Välkommen tillbaka till butikJ och Sälen!
Hälsningar VD och ägare Jennifer Thörnqvist
2008-07-14
JB
.. Butik J i Sälen !! Här finns alltid massor av fina kläder och coola accessoarer (vilket man kanske inte väntar sig ute på vischan ;-). Bra och personlig service, kvinnan som äger butiken kan alltid plocka fram sånt som är helrätt för mig när jag är där. Öppna filial i Göteborg, please!
Jättebra hjälp med att hitta jeans som sitter perfekt (vilket ju INTE är det lättaste! :D)