Omdömen om Chipper Sweden AB
2011-01-14
Torsten Karlsson
Sämsta servicen jag varit med om, ringt dom i en veckas tid nu utan att någon svarar varken på mail eller i telefon... obs vill du ha support härifrån så kommer du få kämpa. UNDVIK!!!!
2010-09-06
Anders
Helt sjukt dålig service. den 4e augusti beställde jag en wii-konsol till min lillebrors födelsedag. Nu över en månad senare, har jag fortfarande inte fått det. De ber inte om ursäkt ens, och det är absolut inte på tal om nån kompensation. Till saken hör att jag har betalat allt på en gång, och att jag specifikt bad om att få det fort. Vi har till och med kört 15 mil till Örebro för att hämta ut det då man inte fick svar i telefon, då va det "Stängt pga sjukdom", kanske har gått i konkurs!?
2010-02-18
Köpte min xbox 360 därifrån och den gick sönder efter 2 år (hade 3 års garanti) den fick 3 röda lampor (Red Ring Of Death)...så jag sände in den till dem. Efter 3dagar ringde till backa och påstod att jag hade brutit plomberingen (som jag ej hade gjort), så de sa att garantin gäller ej. Diskutera och sa varför ska jag öppna den om jag har köpt 3 år garanti till min 360 och deras svar var "du var säker nyfiken". efter jag hade diskuterat med honom så började han säga "det blir bara "ord mot ord", "antingen sänder vi den tillbaka eller så får du betala för att vi ska laga den".. frågade honom hur mycket det skulle kosta och dem sa ca.1000kr. Fanns inget annat jag kunde göra så gick med på det.
Sände in den i mars och fick tillbaka 7-8 månader senare (jag hade ringt till dem flera gånger och klagat).
Jag som gammal kund rekommenderar ej Chipper!! dålig service, väntetid mycket lång, dålig personal och jag känner mig lurad!!
Butiksrekommendera istället Psxcare mycket bättre!!
2009-12-21
Mattias
Lämnade in min mobil för upplåsning. 4 tim senare klart.
2009-12-05
4-barnsmorsan
köpte ett wii med tillbehör. skulle ha det till mina barns födelsedag och efter lite resor hit och dit så är dom så underbara att dom springer till posten själva med en konsol ifrån butiken för att jag ska kunna få det i tid. Tusen tack till er, mina barn blev överlyckliga:-)allt i toppskick och bra!
2009-11-06
ioan
Beställde den 28/10 en fläkt till min 360. Fläkten fanns i lager och fortfarande finns i lager fast jag har fortfarande inte fått min beställda och betalda produkt inte ens idag den 6/11.
De svarar inte på mejl, inte på telefon, det går inte att få tag på någon där verkar det som.
Hur svårt är det att svara på ett mejl? seriöst!
2009-07-14
Jag beställde två produkter. Fick en men faktura för allt. Efter en månad har det fortfarande inte lyckats leverera eller ändra fakturan. Svarar inte på mail eller i telefon
2009-03-22
Ole
tar för lång tid för dem att laga fick vänta i en mån!
rekommenderar psxcare mycket bättre!
2008-11-17
Jimmy
Åkte till chipper för att chippa mitt wii , det skulle ta 1 arbetsdag men dom ringde redan efter 3 tim och hadde det klart. suverän service och bra priser.
2008-08-16
xbox 360
Lämnade in mitt xbox 360 chippade dom chippade det direkt .Så jävla bra
2008-03-20
mellis
låste upp min mobil och dom gjorde det på plats tog väl runt 5 min.
2008-01-22
Örebro
Vill inte säga mer att det inte e någe vidare ställa att handla på semsta servicen.....sen visste dom inte om dom hadde någon wii konsol till salu när jag ringde å fråga
2007-10-02
micro
Lämnat in min box på både lagning o flashning. Jag är nöjd. Hyffsade priser, SNABBA tjänster!
2007-10-01
vermis
Lämnade in min telefon på upplåsning och det skulle ta 2-5 dagar.. Ringde efter 4 dar och då hade dom inte ens börjat, dom visste inte ens när jag lämnat in telefonen. Har nu gått 9 dagar och den är inte klar än.. Rekomenderar inte detta ställe...
2006-12-22
H G S
Ringde 4 arb. dagar innan önskad lev. och frågade om de skulle hinna skicka mina chip p g a jul-stressen... Fick svaret: "-Inga problem, du har den senast på fredag!" Efter att ha betalt på webshoppen hände INGENTING! Försökte ringa 30 - 40 ggr för att få besked, eftersom jag inte heller fick mejl-svar. Dagen då lev. utlovats hade min beställning inte ens skickats. Blev då tvungen att åka 30 mil tur o retur för att få mina chip. Väl i butiken möts jag inte av ursäkter och kompensation, utan snarare utskällning och att "det är inte vårt problem" & "någon kompensering blir det inte tal om" och frakten jag redan hade betalt, kunde jag glömma att få tillbaka. SKANDAL!! Kommer ALDRIG köpa något mer ifrån Chipper.se, den saken är solklar.
Svarar varken i telefon eller på mail. Vara som skulle leveraras omgående är efter 1.5 veckor inte ens bearbetad. Avbeställde och har inte hört något om mina redan betalda pengar.
KÖP INTE HÄR!