Illum Salong

Omdömen om Illum Salong

2012-05-21

Heléne

Ej helt nöjd

Har klippt mig här några gånger, väldigt nöjd med färgen, men inte klippningen. Blir aldrig rakt utan uppklippt, trots att jag påpekar det. Sedan upplever jag att det väldigt bullrigt och hög ljudnivå på alla, ingen lugn miljö precis.

2012-04-23

Nathalie

Bäst helt enkelt

Tusen tack för all hjälp till mitt bröllop, att en salong ger denna servicen är helt fantastiskt!!! Två frisörer som både sminkar och fixar hår plus en extra sminkös till dom som ville bli fina utan att bokat! Det kallar jag service!

2012-03-23

Malin

Nöjd stamkund hos Lina!

Jag började gå hos Lina innan hon började på Illum. Det som gjorde att jag har stannat hos henne är att hon hjälpte mig att förverkliga drömmen jag hade om att bli blond (från nästan svart). Resultatet blev fantastiskt :-) har nu övergått till slingor och det är hon superduktig på! Vi har provat oss igenom flertalet färger nu... strawberry blond, blondt med ljusbrun, blondt med mörkbrunt, brunt med röda inslag... allt med naturligt och fint resultat. Vid det här laget känner jag mig jättetrygg med henne och kan inte säga annat än att man blir väl omhändertagen hos henne! En gång när vi färgade utväxten och fick en liiite för skarp gräns fick jag självklart komma tillbaka och åtgärda detta. Kan lova att hon är mån om att DU ska bli nöjd. Är jätteglad att jag har hittat en frisör som jag trivs så bra med. Lina, du är bäst!

Förövrigt är själva salongen väldigt fin & fräsch. De har bra utrustning och bra produkter :-)

2012-03-17

Sofie

Lina gör dig snygg

Klipp och färga dig hos LINA. Hon har varit min frisör i några år nu, vilket har resulterat i att jag inte längre låter någon annan frisör röra mitt hår, hon är helt enkelt bäst!

2012-03-16

Nöjd kund

Duktig och trevlig personal, Lina har fixat mitt hår i flera år nu och jag är alltid lika nöjd :)

2012-03-15

Carina

Ny stammis

Kom in på drop in för klipp och sling för ett tag sen och blev helt såld! Totalt makeover med slingor och nyansering ! Jag vet inte hur dom bär sig åt men det var absolut inte sista besöket!

2012-03-15

City kvinna

Tack!

blev sååå fin häromdagen tack för all hjälp!

2012-03-14

Marija

Super nöjd kund!!

Jag har gått både hos Mary och Melissa och fixat mitt hår, hur länge som helst! Då har jag färgat, klippt, slingat och blekt, jag har gjort allt med mitt hår hos dom. Jag har alltid varit super nöjd, när jag har gått därifrån. Dom har alltid förstått hur jag har velat ha mitt hår, och det har alltid blivit som jag har velat. Dom är super dutiga, och vet verkligen vad dom gör. Dom är alltid snälla och trevliga, och skojar och pratar medans dom fixar håret. Melissa är super dktig för att vara trainie!! Jag rekommenderar verkligen att gå till Mary och Melissa när man vill bli snygg i håret!!

2012-03-14

Alexandra

Jätte nöjd kund!!!

Strålande salong utöver det vanliga, trevlig personal och bra bemötande. Kaffet som är super gott, kommer till din hand innan du satt rumpan ner : ) Gör klipp, sling och nyansering va 8 vecka hos mary som är as grym! hennes vackra dotter melisa rekomenderarar jag varmt! Jätte nöjd och så snygg i håret!! Massa plus till alla er tjejer på Salong ILLUM!!

2012-03-12

Rekommenderas ej!

Tyvärr missnöjd med klippningen jag fick, ojämnt klippt och inte så som vi kom överens om. Slingning/nyanseringen var dock ok och vägde upp det hela en aning. Stylingen var också helt ok!

2012-03-08

Nöjd Kund !

Salongen trivsam och vänlg.
Vänlig omtänksam personal
Mary proffsig mycket duktig på såväl färg som klippning.
Lyssna på Mary och du blir supernöjd.

2012-03-02

Nöjd kuns

Tack!

Tack Lina för mina fina naturliga highlights!

2012-03-01

amanda

nöjd!

Bäst på slingor, tack Lina!

2012-02-10

Missnöjd

Gå inte dit!

Borde anat oråd då frisören kommer inspringande till salongen 10 min sen.
Jag ville ha en klassisk, rak page som slutar där halsen och axeln möts och frisören klippte det 7cm kortare (kanske ta av kappan och handduken på kunden om man inte ser vart det är?).
Talade dess utom om att jag ville ha en rak klippning, men hon klippte upp det på ett ojämnt vis som ser ut som någonting ett barn gjort.
Jag har aldrig i hela mitt liv varit så missnöjd och önskar inte ens min värsta fiende en sådan här anskrämlig frisyr.
När jag dessutom ser kommentarerna Illum gjort på andra missnöjda kunders inlägg blir man ju mörkrädd. Vad är detta för kundpolicy? Ett seriöst företag tar emot kritiken och ber om ursäkt ALLTID. Skäms på er som bemöter missnöjda kunder på detta vis.

2012-03-05

svar till missnöjd.
konstigt att du inte sa ngt när du var på plats?
våran kundpolicy är som sagt att,kunden skall vara nöjd.
sedan om det visar sig att kunden har svårt att förklara,
exakt hur dom vill ha det. Dom får man söka sig vidare.
och i enlighet med frisörföretagarna,som vi följer.
Så ber man om ursäkt om det finns grund,och åtgärdar
utfört arbete. En kund ska få det den har betalat för!
Vad gäller ursäkt,så vet vi inte vad du önskar.
Vi önskar dig lycka till!

2012-01-28

Lotta

Duktiga på slingor !!

Var på salongen. Blev väl bemött av Mary.
Hon gjorde som jag önskade, inte för ljust
Inte för randigt, och sen avslutade hon
Med en sk nyansering.reasultatet blev
Perfekt!! Kan tillägga att tjejerna som jobbar på
Illum var väldigt trevliga, och uppmärksamma.
Kan rekomendera starkt ett besök på
ILLUM

2012-01-19

Tack för slingorna

Jätte fin salong, trevlig personal och mycket kompetenta! Hur nöjd som helst!

2011-12-29

kund

Ej att rekommendera

Hoppla!
Har fått svar på tidigare inlägg, men det svaret från salongen är riktad annan missnöjd kund, för jag blekte inte slingor.
ovärdiga svar både här och på salongen när man förklarar missnöjet.
Skulle bli semestrfin men blev det motsatta. Och besöket därefter för att rätta till, stal bara ytterligare tid från mig utan att förbättra alls. Håret blev/är ännu skadat,och trassligt.
Som sagt, rekommenderar ej att besöka denna salong om man har erfarenhet av professionella frisörer sedan tidigare.

2011-12-01

Dina

Fot-Spa

Tycker att fotbehandlingen var helt underbar! Hon är alltid fullbokad och populär, så inlägget här under förvånar mig! Kanske en konkurrent?

2011-11-29

Frida

Super

Nyss hemkommen med min nya slingor:)Tack Melissa för en fantastisk stund!

2011-11-18

Erica

Ett rent nöje

Har haft Mary i mitt hår i 15 år och har följt henne överallt. Ett besök på Illum är värt det varje gång. Salongen i sig är fin och hemtrevlig, personalen proffsig. Men salongens diamant är Mary! Alla borde ha en frisör som henne.

2011-11-11

S

Illum Hårsalong

Okunning personal, fortfarande slitet hår när jag lämnade salongen

Agneta

Melissa på illum!!!

Tack Melissa !!! För en härlig stund på illum;-))) jag e så nöjd med mina slingor och nyansering...kram

Noura

Har äntligen hittat en salong som fixar mitt hår perfekt, både Sandra och melissa har gjort mig nöjd med trevligt bemötande och superservice. Inga randiga och oranga slingor med deras nyanseringar och efterbehandlingsprodukter, guldvärt!

2011-11-07

Carina

Rekommenderas EJ

Jag var inne och blekte slingor, vi kom överens om att jag ville ha riktigt ljusa slingor och absolut inte gula och ingen nyansering.
Frisören frågade mig varför jag satt som en struts med huvudet i sanden då hon gjorde slingorna baktill?? Frisören kontrollerade inte heller att slingorna var färdiga innanhon tvättade håret?? hur kan hon annars veta att de är färdiga?
Resultatet blev gula slingor och då jag påtalade mitt missnöje gick hon sonika vidare till nästa kund utan att ta någon som helst hänsyn till mig som missnöjd kund.
Värt att nämnas är också när hon skulle göra mina slingor i luggen ställde hon sig mellan mina ben, likaså när hon fönade mitt hår.

2011-11-08

Svar till Carina.! 1.Du hade sönderblekta toppar. 2.Väldigt otrevlig var du,mot frisören. 3.Frisören förklarade,vi jobbar med amoniakfri blekning.(miljövänligt). 4.Du fick reducerat pris, då du inte ville ha en nyansering,som jämnar ut botten.5.Du var tydlig likaså att du inte var nöjd på den salong du varit på innan?? Lite tips till dig. Hitta en frisör som inte är utbildad från detta milenium! Våra andra kunder påpekade för oss som jobbade,om hur otrevlig du var.!! Då Salongen var full med kunder. Hälsningar Seki VD,och ägare

2011-11-01

Mary e mkt kompetent och serviceminded! Gick hem som en mkt nöjd kund! Tack Mary och kollega!

2011-10-30

A Johansson

Tack Sandra

jag hade köpt en deal och besökte er salong för första gången den 25 okt 2011. Klipp och färg och blev mycket nöjd med resultatet. Färgen är toppen och klippet var perfekt. Hälsar tanten från Växjö.

2011-09-17

Kund

Rekommenderas EJ!

Överpriser! Tycker på något sätt att priset ska representera deras kunnande -men icke!
Betalade dessutom extra för att jag blev försäkrad om att håret skulle bli som jag ville då, men det blev precis så jag beskrev att jag absolut INTE ville ha det.
Förklarade sedan detta för den stackars frisörskan, men blev inte tagen på allvar. Dålig service.
Besöker INTE Illum igen.

2011-10-12

Du som sign.som kund.Ville att dina slingor Inte skulla bli randiga.Då erbjöd vi dig en nyansering,som gör att det blev ett mera naturligt reslutat.Vilket det blev.Men sen när vi var klara så ändrade du dig och ville att det skulle vara randigt.Vi tycker att det är synd när man inte vet hur man villl ha det,för vi jobbar efter kundens önskemål.Så i framtiden råder vi dig att vara mer tydlig och veta hur du vill ha ditt hår.Lycka till på nästa salong.Team Illum

2011-09-05

Lotta

Let´s Deal

Köppte en deal på slingor och klippning. Blev Super nöjd!! Kan rekomendera salongen,kommer att återvända till dom härliga tjejjerna!!!

2011-08-04

Frida

Proffs!

Bästa, proffsigaste och trevligaste salongen alla kategorier! Jag är en supernöjd Stamkund sedan 8 år, Mary är den mest kompetenta frisören i Göteborg!

2011-06-09

nöjd

så nöööjd

Vldigt nöjd med min klippning,då jag är kille och har tjockt och svårstylat hår,Jag bokar in en tid.Får min latte och huvudmassage,sen en grymmt bra och lättstylad klippning.Kommer inte byta salong.Och tjejjerna är så trevliga.Det jag mest gillar är att dom inte prackar på en massa vax och produkter på en. Stylar till dig och sgäer att känn efter hur den funkar för ditt hår,så köper du den nästa gång.En stamm kund som verkligen är nöjd.

2011-05-14

P.S..

beautiful=Illum

Har gått hos Mary i flera år,är alltid super nöjd!Hon är full av ideer och resultaten är såå snygga.
Varje gång jag kommer dit,så är ngt nytt vi ska göra med mitt hår.Rekomenderar henne starkt.

2011-05-07

ahn

gjorde mina naglar hos malin, supertrevlig tjej och jag blev så nöjd över mina akrylnaglar! tack malin

2011-05-05

Hermina

Jag har aldrig varit så nöjd med mina klippningar som jag är nu. Skulle inte vilja gå någon annanstans!

2011-05-04

annika

platinafrisör

Bor i spanien men kommer till göteborg ca.3ggr per år.Då bokar jag in mig hos Mary för slingor och klipp.Hon är så duktig på färg och nyanser.Kan varmt rekomendera Illum Salong.
Byter INTE frisör.

tina

Mycket BRA!

Är alltid supernöjd! Melissa är grymmmm!

sabm

Klipp och slingor

Gjorde mitt hår för andra gången hos ägarens dotter melissa. Riktigt duktig tjej med ett härligt bemötande, har aldrig gått ifrån en frisör med ett leende tills hon fixade mitt missfärgade hår, illum is the best!

marie

grymt nöjd stamkund

vet ingen som är så grym på färg som mary.. har gått hos en många frisörer och helt klart är mary oslagbar.har varit stam kund i 9 år och har aldrig gått därifrån missnöjd.. vill bara säga ni som sitter o letar efter bra frisörer här på rejta tveka inte gå o testa hos Illum Salong

Sammy

Keratin+färg=Illum

Måste bara säga att jag aldrig blivit så nöjd med mitt hår.Gå dit och fråge efter Mary.Hon kommer med tips och guidar dig åt rätt håll, när det kommer till färg.Kommer inte att byta frisör!

2011-05-02

en nöjd Anna

KERATIN,,GRYMMT GJORT.

Jag gjorde en keratin behandling på Illum hos Mary,det var det bästa jag gjort för mitt torra,frissiga och omöjliga hår.Rekomendera det starkt.Priset var kanon bra oxå!! Fråga efter Mary
hon är sååå duktig på färg och nu keratinbehanling.
Nu har ni mig fast ILLUM..

2011-04-13

Vip-kund

VIP=Kundvård

Fick en inbjudan till Illum`s 5 års kväll.
Det var sååå grymmt upplagt.V i blev bjudna på mat och skumpa.Dom hade 50% rabatt på produkter,make up,lösögonfransar.Och vi fick en goodiebag att ta med hem.
Leve Illum Salon,hurra,hurra

2011-03-24

New blondie in town

blondie=bäst

Ska man slinga sig och få det bästa ,så ska man gå till Illum.Där finns en så gryyymt duktig colorist.Mary och CO.Dom håller vad dom lovar.Altså leverar RESULTAT!! Rekommenderar den salongen starkt.Trots några dåliga omdömen.Dessa omdömen är skrivna av personer som inte tål att man är ÄRLIG! ILLUM ÄR BÄST PÅ FÄRG OCH SLINGOR.

2011-03-11

Diana

Jättenöjd! =)

Jag hade aldrig hört talas om Illum Salong innan men nappade på en kampanj. Jag klippte av mitt långa hår, klippte mer frisyr och slingade utväxten och blev väldigt nöjd! =) Kan varmt rekommendera Petronella! Kanontrevlig och duktig =)

2011-01-27

Cecilia

Bäst på färg!!

Vill du få en perfekt färgning och en superbra hårkvalité - då ska du på till Mary på Salong Illum!!

2011-01-24

T

riktigt dåligt

dåligt. jag var där för håruppsättning och sminkning. Hon plattade mitt redan plattade hår i 2 minuter och sminkade mig med ögonskugga och puder. allt som allt tog det 10 minuter och det gick på ca 800 kr. Skit dåligt tycker jag. Det var ingen fråga om vad jag ville. Dessutom så var hon 20 minuter försenad så jag fick sitta och vänta...

2011-04-04

Kunden var inte där för en h.ruppsättning,
hon hade köpt en voucher.I vilket det klart och tydligt st.r att vi INTE tvättar h.ret,bara stylar det.
Dessutom fick kunden med sig produkter för 450kr
Tr.kigt med kunder som inte läser om vad som ing.r i en deal.

2010-09-21

Sara

Helst inte barnvagn!?!?!

Jag blir riktigt förbannad på företagare som rakt ut undaber sig kunder som kommer med barnvagn.
Jag fick just som svar, då jag frågade om det fanns plats för barnvagn, att vi ser helst att du inte tar med barnvagn.
HUR GÖR EN NYBLIVEN MAMMA DÅ? 3 MÅNADERS BEBISAR KAN JU KNAPPAST SITTA I SOFFAN OCH VÄNTA!?!
Riktigt riktigt dåligt bemötande och trots kampanj tänker jag aldrig återkomma. Går till trevligare ställe istället. Det finns det ju som tur är gott om.
FY!

2010-12-04

Hej Sara,
Jag är mamma själv,och frisör.Tycker det är tråkigt att du upplever våran salong som inte bemötande.Då vi hade en kampanj på klipp,sling,och nyansering.Så måste du förstå att vi hade väldigt fullbokat.Då finns det inte plats för en barnvagn.Vi på Illum salon har väldigt många kunder som har småbarn,ibland går det bra att komma med barnvagn ibland inte.Och våra kunder respekterar detta ! Men det finns alltid någon som inte vill eller kan förstå,då är det bäst för alla parter att gå vidare.Mvh Illum Salong

2010-07-17

inte nöjd

Kommer inte återvända.

Fint ställe men man känner sig mest i vägen. Dom pratar mer med varandra och det känns som om man stör dom. Efter klippningen satte frisören en spegel i handen på mig och gick sedan och började prata med en annan tjej. Fick ta av mig "skynket" och allting själv. Uppskattade heller inte alla sexskämt som dom anställda drog internt ganska högt.

Betalade dessutom mer än vad som stod på kvittot vilket jag tyckte var lite konstigt.

2010-09-14

Vi strävar efter att våra kunder ska vara 100% nöjda.
Tyvärr så kan det finnas brister.
Skulle vara bra om du inkom med kvitott,som du hävdar att du fick betala mer än vad det påvisade.
Vill informera dig att vi hade semester stängt från 14/7 tom 2/8.
Hällsningar ILLUM SALONG

2010-04-28

oTROLIGT NÖJD KUND

Super Nöjd.

Jag är kräsen o har svårfriserat långt tjockt hår.

Klipp o sling hos Helen, gjorde susen.
Blev jättenöjd,
HON TOG INTIATIV O GAV MIG NYA IDÉER.
som mycket sällan ngn gör.
PLUSPOÄNG!!
Kommer definitivt att gå tillbaka.

2010-04-07

Nathalie

BÄST!!

Den bästa salongen, alltid finvaxad av Jenny.
Mysig stämmning, bästa frisören Mary.
Super!!!

Hälsa och skönhet