Restaurang Karlsson

Omdömen om Restaurang Karlsson

2011-09-04

Henning

En upplevelse

Trevligt och professionellt bemötande. Fina råvaror omsorgsfullt tillagade. Ser fram emot nästa meny då kommer vi åter.

Hoppas att fler upptäcker denna pärla. Rekommenderas varmt!

2011-08-06

Dennis

Maten var utsökt, servicen i världsklass och rekomendationer av dryck perfekt. Har sällan ätit så god och prisvärd mat. Alla i mitt sällskap på 7 personer var helnöjda med vår kväll.

2011-05-18

väldigt nöjd gäst

Det bästa som finns i kungsbacka!!!

Den godaste maten och den bästa servicen jag någonsint upplevt i kungsbacka. man blev väll om händertagen från de att man kom in genom dören tills man lämnade lokalen. helt perfekta vinval och maten var helt gudomlig vilket kunnande dom har om mat och dryck. kommer gå hit många gånger för att få uppleva den totala njutning som dom erbjuder i den lungna och trevliga miljön dom har bra fortsätt med det.

2011-01-04

Madeleine J

Smakupplevelse!

Det var utan tvekan det godaste jag och min sambo har ätit någonsin! Det var en smakupplevelse utöver det vanliga.Servicen var utmärkt och maten en klass för sig! Vi hade en favorit restaurang innan men det har ändrats efter detta besök! Har och tänker fortsätta rekommendera denna restaurang till alla vi känner. Tänker definitivt att besöka dom igen!

2010-10-14

Kristina L

Sååå gott!

Varje tugga var en njutning,Fantastiskt att lilla kungsbacka har två så duktiga mästerkockar.Skall snart komma till er och njuta igen,bordet är bokat.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger