Omdömen om Aludden Prôvidore
2011-03-29
Papsilon
Café, bistro, restaurang, lunch, festvåning, konferens och dessutom ett underbart litet bageri. Detta ställe har i sanning många strängar på sin lyra!
Är du i Lerum (Aspedalen station) och önskar mysa med en kopp kaffe, pröva en av Aluddens fina bufféer (den nya grillbufféen på söndagar är verkligen värd att pröva!) eller deras Prôvidore-meny tillsammans med ett vin från den omfångsrika vinmenyn. Detta är Lerums bästa utehäng för fika, mat eller fest!
Och så ligger det ju så fint, precis vid sjökanten till sjön Aspen! Sommarmys med ett glas vin eller en kall öl!
Världsklass? Javisst, BÄST i Lerum!!!
Besök denna personliga, mångsidiga pärla!
Bor i närheten av Aludden och äter här ibland. Jag blir lika chockad varje gång över hur obefintlig servicen är. Man får själv påkalla personalens uppmärksamhet om man vill beställa. Ocharmig och okunnig personal! När man kommer och går vill man bli sedd! Om ägaren hade varit lite uppmärksam och tagit tag och utbildat personalen i lite vanligt restaurangvett!
Miljön runt Aludden är vacker och maten god. Med bättre service så hade detta varit 5 stjärnor. Nu har vi dock fått nog och kommer inte hit mera.