Omdömen om Daltons Tattoo & Piercing
2011-07-02
Pia-Maria Lindahl
Så bra bemötande gav förslag å de gick snabbt å blev så j...a bra.är hel nöjd reckomenderar hårt:D
2011-07-02
Anne
Trevligt bemötande och gott omdöme hur man ska sätta ihop tattoos eller övergaddningar. Med jätte gott resultat..
2011-03-28
Jag har gjort en piercing på Daltons som blev väldigt sned och som jag senare tog ut eftersom jag inte tyckte det såg bra ut. 500:- åt skogen
2010-10-17
Gjorde en coverup på en gammal tattoo, grymt nöjd! Synd bara att jag inte gått dit från början (har 6st sen tidigare) Men nu vet jag att jag ALDRIG kommer gå nån annanstans!
2010-08-24
Lena
Ja vad ska man säga mer än att jag är jättenöjd. Jag besöker dom definitivt snar igen för en ny tatuering.
2010-03-08
Pernilla
Jag gav tatueraren en bild på en varg som jag ville ha tatuerad. Han ritade av konturerna men sedan tittade han inte på bilden utan gjorde skuggningarna på fri hand. Flera partier som skulle vara mörka är ljusa och tvärtom. Tatueringen är inte så lik bilden. Han borde ha frågat mig hur viktigt det var för mig att få bilden exakt.
2009-07-30
Har varit hos Daltons för att få hjälp med en tatuering som jag inte blev nöjd med hos en annan tatuerare. Nu blev jag mer än nöjd, så tack för hjälpen! Här hade ni verkligen öga för hur vi skulle rädda min rygg. Rekommenderar verkligen Daltons!
2009-07-02
Malin
Är så nöjd med min tatuering! Tusen tack!
...och det trevliga bemötandet är ju ett plus! =)
Tnx!
2009-03-06
Kristina
Gjorde en till tatuering igår och jag kan inte sluta titta på den. Jag är helnöjd!!!
2008-09-05
Alex
Jag har gjort många tatueringar på olika studior men den ni gjorde till mig blev så bra att jag inte kan sluta titta på den . Jag kommer definitivt att gå till er i fortsättningen. Vi ses snart igen
2008-08-12
bedrövligt
inte direkt bra. jag har gjort två tatueringar där och dom e dåliga båda två. gjort stora missar på dem.
2008-07-27
HG
Var och gjorde min första tatuering, en ursnygg delfin på ankeln. Blev mycket nöjd med all hjälp som jag fick så att den blev precis som jag ville ha den. Mycket bra jobbat.
2008-07-24
Kristi
Tack får den fina tatuerin du gjorde idag.Tycker du är bäst../Kristi
2008-07-24
Hbg
Trevligt bemötande och fin tatuering... Jag kommer igen../Tina
Har några text tattos på min kropp, men dessa idag är snyggast! bestämde mig och fick tid om en timma, kan det bli bättre! alla tummar upp!