Veterinär Lars Göransson AB

Kategori: Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande

Omdömen om Veterinär Lars Göransson AB

2012-04-17

Caroline

Min katt ligger på d.sjukhus

jag har köpt en ragdoll hane från umeå. uppfödaren besiktade hela kullen hos Lars. på min besiktningsblankett står inget IDnr, och katten har chip. besiktningen är U.a på allt. Katten nybesiktades tors 12/4 och jag fick han hemlev. lör 14/4. kände och såg direkt att något var fel. Katten var "bubblig" när jag tog upp han. hans hud över bröstkorgen och ut mot armhålan var fylld med vätska som gjorde huden blå och högre benet var så svullet att jag trodde det var brutet. Mån 16/4 åker får vi komma till Östersunds Djursjukhus. Det är allvarligt och jag får inte ta med min katt hem igen. Han ligger nu med lugnande och drän i ena lungan. de såg på röntgen att lungorna var vätskefyllda. nu har 90ml blodblandad vätska kommit ut och min vet. mitttänker hjärtsvikt. Enligt Lars vetrinärintyg var cirkulationsorganen i tors U.a (utan anmärkning). Detta borde han ha sett klart och tydligt!! Snabb och billig brukar jag kalla slarvig. och det är ju vad han är. 2 dagar fick jag ha min 17veckor gammal katt. nu stor jag inför det svåraste beslutet, att avliva han. Detta borde inte få hända. pratade just med han, han förnekar allt. visste ingenting, påstod att det hade hänt under natten.

2012-03-27

Honken

Kanonduktig

2012-02-09

Sarah

Favorit!

Lars Göransson är snabb, smidig, trevlig och till ett mycket bra pris. Kastrerade vår kattflicka mycket proffsigt och efter 10 dagar tog han lika snabbt och enkelt bort stygnen helt gratis. Mysig mottagning och fin med missen.
Mycket nöjda

2011-11-28

Lilly

Går aldrig dit igen.

Efter två besök där så kände jag mig som världens sämsta hundägare och min hund började skaka av rädsla bara vi kom i närheten av haga. Otrevlig och hårdhänt. Nä, din går jag aldrig igen.

2011-09-30

linda

--------

han var otroligt vårdslös med min katt, när jag påpekade detta påstod han att katter inte hade någon känsel. jag tycker det säger allt om vad han är för typ av veterinär. luras inte att gå dit för att han är billigare än andra veterinärer, det har sitt skäl.

2011-05-16

Liza

Vi diggar Göransson!

Vi brukar ta våran tik till veterinär Göransson. Han har än så länge "bara" tagit hand om vaccinationerna, hunden är 1½ år bara. Gillar hans tysta, lugna och effektiva stil att jobba på. Han snackar varken dynga eller i onödan. Han ska även få fixa till tikens navelbråck, men det är ju oxå ett mindre ingrepp. Är man osäker på något, så förklarar han utan krusiduller. Baserat på min magkänsla skulle jag våga rekommendera honom till andra djurägare. Min hund gillar då honom och hundgodiset som står framme i väntrummet.

Det är inte heller våran första hund, så vi har träffat en hel del olika veterinärer genom åren, både i Sverige och utomlands.

Att hålla sin hund i famnen vid dess sista stund, är inget ovanligt och snarare lugnande för hunden att få vila med huvudet i famnen på sin ägare och bli klappad ända in i sista andetaget.

Om man som djurägare är så känslig att man inte fixar det att husdjuren en vacker dag kommer att dö, bör man nog tänka om innan man skaffar djur.

2011-03-27

nöjd

bäst

jag är så nöjd
far alltid till han har varit i vännäs som sa att min katt hadde fip...hon lever i dag ...skulle kastrera min han katt for till röbäck det kommer jag alldrig att göra ingen orkar inte gå in på det det var djurplågeri slutade med opratin hos Teresse på teg...Göransson gör det snappt så katterna inte behöver bli rädda...han tänker på djuren

2011-03-15

Vovve med tur

En veterinär som bryr sig om djuret ifråga

Det bästa med Göransson är att han bryr sig om djuret och mån om att det ska ha det bra och få den vård den behöver, sen att han är en "ordknapp" man är en annan sak.

2011-02-23

Väldigt saklig och duktig, är ärlig med feedback och tvekar inte att påpeka om man gjort fel. Hellre det än någon ögontjänare.

2011-02-20

hemst!

väldigt hårdhänt! klämde på min katt så hårt så hon skrek av smärta! GÅ INTE DIT! jag har fortfarande ångest av att jag var där med min katt en gång och det var för flera år sen.

2011-01-23

Karin H Karin H

Bäst

Lätt att få tid hos. Proffsig. Ställer upp på ledig tid efter operation.

2011-01-10

F

Undvik ingrepp

Valde honom tyvärr efter priset. Kommer inte att göra om det igen. Min hund kastrerades där, fick fel medicin utskriven som gjorde att immunförsvaret slogs ut och hunden blev sjuk. Han hade också missat att de inre stygnen stack ut genom såret så infektionsrisken var mkt hög. Det hela slutade med att jag fick uppsöka vet i Vännes och hela kalaset blev så klart mkt dyrt...

2010-12-25

s.l

bästa i umeå

finns ingen bättre i umeå.

2010-11-04

E.L

Kompetent

kompetent, snabb och billig

2010-10-27

Fantastisk veterinär!

Jag har varit till Lars göransson med dom flesta av mina djur utom min sista och jag ångrar verkligen att jag inte kunnde åka till Göransson då. Han är kunnig, saklig och enkel. Inga konstigheter utan det som är bäst för djuret.

2010-07-19

Kissemisse

Mycket bra kattveterinär!

Har gått med mina katter hos honom i nästan 20 år. Jätteduktig, lyssnar, proffessionell, snabb och kunnig.

Vill man ha en veterinär som babblar och en flashig mottagning går man någon annnan stans.

2010-06-29

Djurvän

Att tänka på!

Bra kattdoktor.
Jag fick ett mycket bra bemötande när jag var tvungen att avliva min 15 år gamla katt. Katten fick ett värdigt slut genom att först få lugnande medel och sedan en injektion intravenöst när katten hade somnat.
Upplevde det rakt motsatta hos Distriktsveterinärerna i Vännäs där veterinären skippade det lugnande medlet och stack den dödande injektionen direkt i kattkroppen.
Katten fick panik och fick sluta sitt liv på ett ovärdigt sätt.
En chockerande upplevelse som jag aldrig glömmer.

2010-06-24

E.L

billig

Gör de han ska, snabbt, enkelt och inge daltande!

2010-04-22

Pia

Min tanke.

När man kliver in hos honom så får man ingen trevlig känsla i kroppen. Lokalen ser hemsk ut, speciellt när man kliver in i undersökningsrummet. Visst, han är billig vilket kan vara bra eftersom veterinärer i allmänhet är dyr, alla kanske inte har dom pengarna att lägga ut.. Min och min mors katt är stereliserad/kastrerad där, samt en av mina vänners katt.

Min katt var alldeles iskall efter stereliseringen, ingen filt på eller något som jag personligen han skulle ha tänkt på att säga till om, mycket med tanke på att lokalen är kall, hon låg och skakade i buren för att hon frös.

Jag rekomenderar inte honom och det skar i hjärtat när jag läste om kvinnan som skulle avliva sin hund och hon fick hålla i sin hund menads hunden somnade in. Så otroligt oproffesionellt.

2010-02-09

karina

duktig men inte så pratsam

Göransson är jätteduktig och mycket prisvärd, har varit hos honnom sen vi skaffade hund.
Han är inte så pratsam av sig, så vill du veta något får du fråga själv, men när du frågar har han svaren.

2009-12-23

Kunnig och prisvärd

Proffsig och mycket prisvärd. Mer botande och mindre gullande, hit går jag igen! Han tar emot kaniner också.

R1002523;Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande