Kategori: Däck, däckverkstäder - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Euromaster
2010-08-06
Snorkigt och spydigt bemötande när jag ville köpa ett nytt däck och få det monterat. Jag beskrev problemet som "pyspunka" för att återge hur jag uppfattar det varav svaret till mig som kund var "det finns inget som heter pyspunka, punktering heter det". Mitt svar var att jag hur som helst vill köpa ett nytt däck. På nästa fråga om vilken dimension jag har så svarade jag att jag inte vet (min frus bil) med uppgav bilmärke och sa att det är standard däck. Svaret från Euromaster var då att det finns miljoner däck, ta reda på det.
Samtalet avslutades. Jag har tidigare både där och på andra ställen kunnat få hjälp utan att ha dimensionsuppgifter med lite god vilja och samarbete.
Köpte nya däck och fälgar. Vibrerade i ratten och kom tillbaka och klagade. Grabbarna tog in bilen, kontrollerade balansen på däcken var helt i balans, sedan polerade de upp runt hjullagerna och fixade till. Det var alltså inget problem med däcken jag köpt eller deras jobb från början. När jag ville betala för jobbet de lagt ner vägrade de ta betalt. Trevligt bemötande, sakliga och hjälpsamma.