Omdömen om Jormliens Fjällgård
2011-09-27
Jonna
friendly ppl, good food, a lovely view and most of all a piecefull place to be!
2011-09-27
Tomas
Allt, har spenderat en vecka/år i 7 år på raken på Jormliens Fjällgård. Kan Varmt rekomendera stället! Maten är helt underbar,och en kall öl i bastun efter en heldag på fjället är aldrig fel!
Bra priser, Bra skoteråkning, Bra skoterparkering (alldeles utanför fönstren), Underbar mat!
2011-09-18
Sofie
Underbar plats på jorden, vackert som en tavla men på riktigt! Värdparet är jordnära, har humor och maten är i toppklass! Inget lyxhotell utan ett pensionat, ibland verkar folk glömma den detaljen... absolut inte fallfärdigt. Till Jormlien åker man för att njuta av underskön natur, god mat och tystnad, inte för att ha personlig butler till rummet. Jag kommer absolut att komma tillbaka!
2011-09-12
Lennart
Pensionat brukar vara ombonade och har ägare som är intresserad av sin serviceanläggning och sina gäster. Är saknas både det och det andra. Kan inte rekommendera detta skitställe till någon, förutom de närmaste sörjande möjligtvis. Åk vidare.
Lennart om du hör av dig till mig så jag får höra vad som var fel vore det bra.Vi brukar få höra att just vår service och bemötandet samt det vackra läget är anledningen till att våra gäster återkommer år efter år.
2011-08-11
Nöjd
Vad folk menar med fallfärdigt vet jag inte, men duschutrymmena i källaren var helt nyrenoverade och resten fullt funktionsdugligt. Stället marknadsför sig som pensionat och inte något lyxhotell. Vi fick god mat och ett trevligt bemötande!
2009-06-26
Kim Jensen
Smultronställe som jag återkommer till hellst engång om året. Vinter som sommar spelar ingen roll. Underbara värdar med god mat.
Supertrevligt lokal och mysigt boende. Kändes lite som att vara hemma hos mormor och morfar, fast ändå inte :-)( dels för att de är yngre än dem)
Stort plus till bastun, maten och de härliga värdparet. Även priset och naturen går ju inte av för Hackor!