Omdömen om Kinesisk Restaurang Shanghai Wok
2011-06-02
Nudelälskare
Har de bästa wokade nudlarna i stan. Rekommenderas eftersom man får maten på en kick.
2011-05-20
Kristina
Maten är super men det är inte den som är det största dragplåstret. Det är personalen som sätter guldkant på besöket. Det spelar ingen roll hur dålig dag man haft tidigare, efter ett besök på shanghai wook så mår man bra i själen och har fått skratta en stund. De är dessutom väl insatta i gällande regler och lagar kring mathantering och följer dessa bra enligt min egen erfarenhet. Rekommenderas varmt.
2007-05-13
Erik H
Nu i fredags,(11/5) så var jag på jakt efter något att äta. Då gick jag, som vanligt in till Shanghai Wok och då var det inte så mycket att fundera över. Jag har ätit där många gånger och altid lika bra service och mat. Personalen är värda ett fantastiskt tack för all god mat och mysiga miljö. Ps värt varenda krona.
2007-02-24
MajSan
Det serveras förvisso god mat på stället, som de andra kommentarerna vittnar om men personalen är antingen otrevliga ibland (läs mamman i familjen) eller påflugna på gränsen till påträngande (läs sönerna)...
2007-02-02
Magnus
Utmärkt mat, rikliga portioner. Väldigt personlig personal. Luncherna är troligtvis stans mest prisvärda!
2006-08-27
Sandra
Bra service och supertrevlig personal! Resuarangen med det "lilla extra". Rekomenderas varmt. Krispig kyckling är en av favoriterna!
2006-03-04
Stefan
Shanghai Wok är den bästa kinesiska restaurang jag ätit på. Maten är gudomligt god personalen och service är perfekt och restaurangen är ren och snygg. Jag rekomenderar varmt Shanghai Wok som ochså är en av Östersunds bästa restauranger. Deras rätt oxfile med svartpeppar och vitlök är helt superb.
Har ätit lunch på Shanghai lite från och till under 2 års tid. Bra lagad mat och trevlig personal! :)