Detta företag är enastående på alla sätt, enastående service, enastående arbete kvalitet och enastående integritet. De lånade mig verktyg för att förbereda för jobbet, vilket sparar mig enormt mycket tid och arbete. De arbetade hårt, effektivt och med stor skicklighet. De var vänliga och tydligt förklarade varje alternativ. Inte nog med att de har det lägsta anbudet på jobbet, när arbetet utfördes de insåg att de över uppskattning av hur mycket tråd och tog en tusen kronor av räkningen. Jag skulle aldrig överväga andra företag för elarbeten.