Böckmans Konditori

Omdömen om Böckmans Konditori

2008-12-17

Mia

Toppenställe

Ägaren och sonen är helt fantastiska service människor. Så snälla och trevliga och maten och bageriet bjuder på underbart gott:-)
Det är verkligen roligt att boka både bowling och mat där och så ordnar de med trevliga tillställningar för både stora och små.
TACK!!

2007-10-21

nöjd

fantastiska bröd

stället är fräscht och personalen trevlig ! bröden är av utsökt kvalitet, tekakorna är fantastiska.

2007-05-29

Sigge

God mat och utsökt fika.

En riktig njutningsupplevelse. Tänkte att denna utekväll skulle bli som många andra men blev mycket överaskad. Vi började med att bowla, sedan åt vi kycklingfile med en utsökt sås till( tänk om man kunde få tag i detta recept). Där efter kalasgod päron-tårta med kaffe. Det finns ett annat cafe som skryter med sin goda pärontårta men denna tyckte jag smakade mycket bättre.Och vilken trevlig personal. Detta ställe kan jag varmt rekomendera.

2007-03-21

GH

Jätte bra

De har goda kakor även för oss som inte tål laktos utbudet är bra. Nu hoppas vi på laktosfri smörgåstårta också

R1000988;Konditorier

Fler konditorier i Bromölla