Rejta.se
Välj rätt företag utifrån 516 037 omdömen
Sveriges sajt för omdömen
Vald plats Sverige Välj ort

Avesta Salongen

rating
Snitt 5,00 (8 omdömen)
Skriv omdöme!

Mer information

Kategori: Frisörer, hårvård

Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsida
Bilder på Avesta Salongen
Lägg till bild

Omdömen om Avesta Salongen

?

2011-05-16

sh

Toppen Salong

Denna salong är verkligen Avestas BÄSTA!!! Duktiga på allt färgning, hårförlängning, klippning mm. Alltid lika glada och trevliga tjejer.

2010

?

2010-11-12

Åsa J

Bästa salongen i Avesta!

Jag har varit kund på Avesta salongen så länge den har funnits och är ALLTID nöjd när jag går därifrån. Vill aldrig byta frissa!

?

2010-04-23

PH

alltid nöjd!

lyx att komma o bli ompysslad min duktiga frissa! Superbra på både färg o klipp! Går aldrig mer nån annanstans!!

2009

?

2009-07-17

Anna

nöjd!

Trivs super på denna salong! Duktiga,engagerade och glada tjejer allihop! Går alltid därifrån med en ny look och ett smil på läpparna! Rekommenderas varmt!

?

2009-07-11

Carro

Super!

Alltid bäst i bemötande och resultat! Snyggt trevligt och trendigt i skön miljö!!

?

2009-04-29

Linda

Bäst!

Jag tycker den här salongen är bäst i stan! Bra bemötande och duktiga tjejer. Kanon!

2007

?

2007-08-27

tuva

Klippning

mkt trevligt bemötande, inte alltför lång kötid, duktiga tjejer alla tre

?

2007-01-10

ak

omdöme

mkt bra klippning.trevlig miljö trevligt personal

Rejta i din mobil!

  • - Sök där du är
  • - Skriv omdömen i din smart phone
  • - Dina vänners omdömen
Rejta Close
Mejladress Den här mejladressen är ny för oss!

Godkänn den genom att klicka på länken i mejlet som du får av oss. Ditt omdöme visas på Rejta.se så snart det är klart!

Ändra mejladress
NB: Din mejl kommer inte synas eller användas i andra syften.