Omdömen om Isgrens Lås AB
2011-05-05
Bo-Göran
Tusen tack för er absoluta drömservice, jag monterade en ny dörr i hemmet och glömde så klart att jag måste ha lås i den också. Ringde till Isgrens 10 minuter efter stängningsdax.
Men det var absolut inga problem för dom att stanna kvar och vänta på mig så att jag kunde köpa mina nya lås.
Tusen tack igen Ni är GULD värda. Här kan man prata om SERVICE med stora bokstäver.
Tack för det Bo-Göran. Men för oss är det en självklarhet att våra kunder får service. Det är vårt motto :-) Då blir alla nöjda. Tack igen/ Lotta Isgren
2010-11-05
Johan
Beställde nycklar, men jag tyckte att det tog lite lång tid att få dom klara. Men dom fungerade som tur var när jag fick dom.
I övrigt var dom trevliga.
Det var ju synd att det tog tid, men var det kanske nycklar som vi själv får beställa hos någon Leverantör kanske?
Jag hoppas att du fick någon kompensation för att du fick vänta sålänge, om inte så var vänlig och ring så fixar vi till det. Tel: 0410-17700
Lotta Isgren
Isgrens Lås AB
Trelleborg
mycket servicemedvetet företag, jag hade ett sånt "bra" lås som satt i en ny dörr. Den här typen som man inte behöver nyckel till.Låset gick inte att öppna en dag. Ringde till er trots att jag inte köpt låset av er utan det fanns i dörren när jag köpte den i våras. Inget krångel här inte. Ni bara bytte det och jag behövde inte ens betala. Det kallar jag service. Återkommer till er nästa gång jag behöver något.
Tack Sven.
Klart att vi hjälper till med det vi kan, trots att du inte köpte låset här. Det är en kostnad som fabriken tar.
Det är vårt motto: Nöjda kunder är guld värda. Tack igen :-)
Du är så välkommen åter.
Lotta Isgren
Isgrens Lås AB