Kategori: Däck, däckverkstäder - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Harlösa Däckservice
2011-12-10
Anna Jansson
Jag kan bara instämma med de andra som oxå tycker att det är lönt att köra ända till harlösa för att fixa däcken,, tack så mycket killarna!
2011-04-26
Mw
Service är bara förnamnet på denna firma och dess idkare, alltid vänliga, snabba och inte minst snygga!!!
2009-10-22
5 stjärnor berättar allt du behöver veta. Toppen!
2008-11-26
Karin
har vi som bor runt Harlösa. Alltid lika vänliga och hjälpsamma och att de ställer upp så att allt fungerar då det krisar. I vår familj värnar vi om de lokala företagen.
2008-05-12
Mycket nöjd förstagångs-kund! Fantastisk service, glatt humör och trevlig, kunnig personal gjorde däckbytet till en ren fröjd. Jag har rätt och kommer att stanna. Nybliven stammis /Andreas
2008-02-27
ÅK
Kunniga, trevliga, snabba, vänliga. Kort sagt: proffsiga! Man känner att man kan lita på de råd man får.
2008-01-17
bengan
härligt att man får vara med under hela processen med byte av däck och stå och snacka med grabbarna. har varit på andra firmor där man inte får se hur dem jobbar eller hur det går till, känns lite väl annonymt.
2007-11-08
Fredrik.S
Har varit på många däckfirmor genom åren. Men de här killarna är bäst. Prova själv.
2007-10-31
Torsten G
Har varit helnöjd kund under många år från de tidigaste rishögarna när man var ung till nu med nya bilar. Alltid bra bemötande, service, billiga och bra däck samt extremt billigt med vinter/sommarförvaring.
2007-10-12
Hans G
fick direkt hjälp med mitt punkterade däck och jag har varit kund där länge och alltid känt mig nöjd och välbemött
Detta gäng har världsklass i allt vad kan tänkas ha med däckservice att göra.
Kommer så länge jag lever ha dem som min leverantör och däckmontör.