Floristverkstan

Omdömen om Floristverkstan

2012-02-01

Susanne

Stort tack...

Jag vill tacka för det fina bemötandet och de fantastiskt fina blommorna i samband med min mammas bortgång.

2011-06-07

Fam. Lindholm

Bästa blomsterhandeln!!!!!!

Ni är bäst på att komma med bra förslag på blommor för olika ändamål.

2011-06-07

Mia

Vakra arrangemang!!!!!

Alltid vackra arrangemang trots köp av en enkel blomma. Personalen lägger sig alltid vinn om att det skall vara avckert. Jag är alltid lika nöjd!!!!!!

2010-09-20

Susanne

Mycket besviken!

Idag hade vi tänkt åka till floristverkstan i Sundbyberg och prata bröllopsbuketter och jag tänkte ringa i förväg och kolla så det var ok att bara titta förbi. Men blev jag förvånad när tjejen på telefon meddelade att de inte längre för bröllopsbuketter efter som de inte har tid.
Hur kan en florist inte ha tid att göra en bukett????

Svar från Floristverkstan
2010-09-27

Hej Susanne!
Vi har full förståelse om du blev besviken men som det ser ut nu har vi blivit av med vår extrapersonal vilket betyder att vi båda måste jobba varje helg o när du ringde hade vi tankar på att ha helt stängt på lördagar (då de flesta gifter sig) vilket vi nu har kommit fram till inte är möjligt. Det många inte förstår är att det är en enorm skillnad på att göra en "vanlig" presentbukett på 10 min och att göra en brudbukett. Utöver "kundtiden" (då beställningen görs) så ska det (oftast) specialbeställas blommor till brudbuketten som tillsammans med näbb-tärnbuketter samt corsage, som vanligen beställs samtidigt, tar minst 1h oftast 2-3h att göra i ordning en fredag- detta är anledningen till att vi kände att vi inte har hade den tid det faktiskt krävs att vi har för att tillmötesgå en brudorder.
Eftersom vi fortsättningsvis kommer att ha lördagsöppet fortsätter vi att göra brudbuketter.
Vi beklagar verkligen att detta drabbade dig!
Mvh Stina o Jenny

2010-06-02

Kristoffer

Bäst och vackrast

Eftersom jag själv kanske inte är så duktig på blommor så uppskattar jag verkligen den hjälp jag får hos Floristverkstan. Det har blivit helt rätt varje gång. Mycket trevligt bemötande av de otroligt charmiga tjejerna som jobbar där. Kan varmt rekommenderas!

2010-06-02

Lysande

Stina och Jenny=proffsiga florister!!
Alltid lika glad och nöjd när jag lämnar butiken,
Ni gör underverk.
Rekommenderas varmt!!

2009-10-29

M

Personligt, kreativt och proffsigt

Ni är fantastiskt duktiga och trevliga. Alltid ett nöje att handla hos er.

R1000621;Blommor - Blomsterhandlare