Fler träffar Cyklar - Detaljister Göteborg
Åkes Sportservice
Tel 031 - 22 11 51, Arbogag. 1 E, 418 71 GÖTEBORG12 omdömen för Åkes Sportservice:
RSS2009-12-11
OSSE J
ABSULUT BÄSTA BIKE AFFÄREN I STAN!
Dom vet vad dom snackar om.Dom lurar inte på dig någon cykel,utan frågar vad du skall ha cykeln till.En del tycker att dom är dyra,men ser man till servicen och kunskap så är dom inte det. Mvh Än mycket NÖJD KUND!!!!!
2009-01-21
Jenny
Super cykel reparatör!
Snabbt, trevliga, inte dyrt och framför allt inte alltför långt hemifrån.
2007-05-28
Anders A
Seriösa
Hade lite krångel med min nya Skeppshultcykel (frambroms) i början. Man bytte då raskt ut mot en helt ny broms, utan tjafs. Man är intresserade av nöjda kunder, det märks. Man kan cyklar på detta ställe. Dessutom ger man två års fri service när man köper cyklel här. Jag kommer att köpa nästa cykel här.
2007-05-12
TN
Trångt men välsorterat
Traditionell cykelaffär där man även lyckades gräva fram däck till min 17 år gamla MTB. Buttra men kunniga försäljare.
2006-09-11
UB
Trevliga & sakkunniga
Väl värt att ta sig till. MAn känner att man blir inte lurad, utan de säger som det är och ger en rätt saker! Glad att ha dem i Göteborg
2006-09-01
Lena
För oss tjejer!
Jag kan inte alls hålla med Maria i meddelandet ovan, jag besöker Åkes sportservice med jämna mellanrum och får alltid ett mycket trevligt bemötande av all personal... Detsamma hör jag även av mina väninnor!! Rekommenderar varmt denna butik!
2006-07-24
maria
gubbaffär
Fullt möjligt att det är utmärkt service för vissa, dock inte för kvinnor. Har varit konsekvent nedlåtande mot mig, likadan mot andra kvinnor jag sett i butiken. Vänder mig aldrig till min närmsta cykelaffär, åker hellre långt för att hitta en som är schysst.
2006-07-20
Anders
En riktig cykelaffär!
Bra service - riktig rådgivning. "Sålde ner" och hjälpte mig välja cykel efter behov istället för att den var fräck (och dyr). Satsar på kvalitetscyklar (Skeppshult, Crescent mm.) istället för billigaste importen. Bra sortiment på tillbehör dessutom. Rekommenderas!
2006-05-09
enolf
Bra reservdelslager
Åkes är mig veterligen det enda ställe där de har Torpedo-reservdelar i lager, och dessutom känner igen varje liten del.
Tråkig attityd
De följer inte sin egen prislista. Skulle hyra skidor för två skiddagar men var tvungen att betala för 3-4. De tror inte på en, trots att man har kvitto på liftkortet! "Det där kan ju vem som helst få tag på". Jag tycker det är en så tråkig attityd att inte lita på sina kunder. Jag kommer ALDRIG att anlita dem igen!!! ARN nästa!Tyvärr går det inte att ge noll stjärnor!
Svar från Åkes Sportservice
Skidorna var hyrda från den 22/12 till den 29/12. kunden har då betalat för 3-4 dagar istället för en vecka detta var vi överens om vid utlämnandet. Vi har svårt för att ha prylarna ur butik så länge när andra vill hyra och betala för det.