Omdömen om Pizzeria Palermo
2011-10-21
Mattias
Alltid super goda pizzor, visst dryper dom av fett men det är ju det man behöver på söndagen efter en lördag kväll =) Håller dock med om inredningen, lite ny färg på väggarna hade inte skadat.
2011-07-31
Johan
Alltid riktigt goa pizzor. Inget mer att säja.
2011-07-11
sara
Vilken trevlig personal! Jag får säga att det är den bästa pizzan jag någonsin ätit och som sagt innan här bland omdömena: låt er inte luras av inredningen!
2011-07-05
Ann-Christin
Trots att jag bor i Pizzans hemland Italien bara måååste jag äta en pizza från Pizzeria Palermo i Åkarp när jag är hemma på besök i Sverige!
2011-05-02
Sarah
Deras pizzor är dom bästa på långa vägar! God botten, smakrik tomatsås och underbar vitlökssås. Jag ändrar alltid om pizzorna och det blir alltid rätt. Väldigt rara och effektiva tjejer också.
Funderar på att flytta fr Malmö till Åkarp pga Palermo ;)
2011-01-26
Ulf A
Bästa pizza jag någonsin ätit! Besökte en vän som flyttat till åkarp. Köpte pizza från palermo. Tog max 10 minuter,ändå beställde vi 5 pizzor. Helt underbar smak och bra med fyllning!
2009-11-09
Svempa
Varför har pizzorna krympt i storlek??
Skärpning!!
2009-10-31
Pizzorna smakar ok men för feta. Men vilken tråkig inredning. Ägaren vet tydligen inte vad målarfärg är. Rikdigt dåligt. Skulle först sätta mig ner och äta där men fick avsmak direkt. Hade jag inte varit där själv så skulle jag vända och gå. Det blir inte fler gånger för mig i alla fall
2009-10-12
Det går helt enkelt inte hitta godare pizza än palermos pizza!
2009-07-27
mg
Helt klart den bästa pizzerian på mils avstånd. Massor av fyllning, trevlig personal och snabb service. Tummen upp!
2009-06-18
Det finns ingen godare pizza än den de har här på Palermo...
2009-03-16
Sus
Mysigare ställe har jag sett men låt er inte luras av det: pizzorna är klart värda 5 stjärnor!
tänkte äta där men miljön fick mig att tappa lusten så jag tog med mig en pizza. När jag kom hem droppa det fett från hela kartongen. sämsta jag har ätit