De var visserligen inte de billigaste (650:-/kg), men jag har inte ätit sådana kräftor sedan min kompis och jag var ute och fiskade i Småland en natt på deras sjö och hans mamma, gammal hushållslärarinna, kokade dem! Precis som hennes kräftor var omdömet om Buhres kräftor ett enda; Makalöst gott! ,och värt vartenda öre! Kompletterat med en riktigt fet rögad ål och Piratens löksill vet vi nu vart vi ska köra från Tomelilla när vi ska ha fisk! Artig och service-minded personal, - och inte snutiga brats som vägrar lägga undan ett kilo kräftor en timma, för "personalen har så mycket att göra"... Hoppas butiken söderut från Kivik räknat får mindre att göra framöver, så hade de kanske inte behövt bygga till, och hade kanske varit tacksamma över att behålla en gammal kund - som de nu mist. Så Buhres, here we come!!!
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2008-12-18
Nils
Riktigt god och prisvärd mat
Mycket god mat och trevlig service. Detta till ett humant pris.