Veterinärkliniken Prima Liv AB

Omdömen om Veterinärkliniken Prima Liv AB

2011-12-21

Martin, Kelly & Zelda

Prima Liv är PRIMA!!

Enda stället du behöver i veterinärväg! Kerstin & Kim är underbara, kompetenta och alltid (hittills) positiva! Känns lite som att vara hemma. Inte världens största klinik men de kan utföra det mesta. Kan inte annat än rekommendera å det varmaste!

2011-08-03

Anna Sandström

stressigt, trångt & svårt att nå fram på telefon

inte heller allra modernaste eller hypertekniska veterinärkliniken men här får man ett gott jobb gjort. Ingen tom påklistrad känslosamhet utan raka besked kompletterade med äkta medkänsla när det behövs. Kanske mer för "aktivt hundfolk" än för den rena sällskapshundsägaren. Ett ställe som jag gärna vänder mig till och som jag alltid rekommenderar trots att personalen är stressad, det är så trångt i väntrummet & hopplöst svårt att boka tid via telefon.

2011-06-09

J

svårt att komma fram på telefon

bra bemötande av både djur och människor, kompetent personel. MEN helt omöjligt att komma fram på telefonen vilket gör mig galen. Någon som vet om de har något annat nr än 046-713170?

2011-04-18

Malin och Gulliganerna

Bara bäst

Ställer alltid upp och gör alltid ett toppenjobb till humana priser. Kan bara tänka mig att gå hit!

2011-03-24

Margaretha

Mycket bra

Tycker dom är mycket bra och väldigt trevliga. Kollar igenom hundarna noggrant är mycket nöjd med mina besök där är värt att köra en liten bit extra till dom

2010-11-10

Hundägare

Stort problem med tidsbokning

Näst intill omöjligt att komma fram på telefon för tidsbokning. Har försökt att ringa konstant i två dagar och fortfarande inte fått napp. Telefonsvarare utan möjlighet att lämna meddelande och ingen information om eventuell telefontid. Personalen verkar ha hög kompetens men tycks alltid vara mycket stressade.

2010-08-30

Johan M Johan M

prima helt enkelt

bra

2010-08-06

Anne

Bara bra!

Jag har gått till dem sen 1994 med mina katter och blir alltid väl bemött. Personlig och bra service. Svårt att komma fram på telefon ibland. Har endast öppet tre dagar i veckan.

2010-07-07

Nasse med familj

Korsbandsoperation

Har fått gott bemötande av både veterinär och sköterska. Resultat kanonbra, du är en framstående kirurg Kerstin. Vi återkommer om problem uppstår och kommer att "tala gott om " kliniken, både kompetens och bemötande. Tack!

2010-06-21

Toppen