Omdömen om Jakri AB
2012-02-16
Och snåla är dom också. Kan inte ens byta ut trasig glödlampor vid entren till deras Tempoaffär. Helt svart vid bankomaten.
2011-10-11
Karin L.
Har knappt bott här i tre månader och letar redan ny lägenhet, betalar nästan 8000:- för en tvåa som snart faller isär. Personalen på Jakri AB är dessutom så dryg och ohjälpsam att man vill härifrån bara av ett samtal med dem.
2011-09-23
Besviken
Kan inte annat än att hålla med, svindyra lägenheter som inte hålls efter. Husen faller isär och inget görs åt dom. Det skickas ut hotbrev om att vi måste handla mer i närbutiken, annars stänger dom den. Personalen på Jakri AB är supertrevlig tills man flyttat in, då kan de inte hjälpa en med något. Efter ett riktigt obehagligt samtal med dom har jag nu bestämt mig för att flytta därifrån så fort som möjligt.
2010-11-18
Fred
Jag kan tyvärr inte rekommendera någon att bo i Jakriborg. Lägenheterna är dåligt isolerade, relativt dyra och det ligger överlag ett ganska tveksamt hantverk bakom allt. Värmen är direktverkande el vilket ger en skyhög elräkning trots att man bara håller 17-18 grader i lägenheten.
Otrevliga och snåla och gör allt för att undvika att betala sina fakturor trots att de lovat att göra det. Rekommenderar ingen att göra affärer med dem!