Hos Linda

0322 - 63 41 43, V. Kyrkog. 5, 441 30 Alingsås

Omdömen om Hos Linda

2009-07-20

återkommer alltid

har vart hos linda i många år.. alltid påhittig och trendig.. Hon har fått leka mkt med mitt hår och jag kommer alltid ut nöjd..

2008-11-07

mycket omtyckt...

har varit kund Hos linda i flera år och e alltid nöjd... hon e lyhörd och väldigt duktig.... skulle Aldrig byta frisör! rekomenderas starkt!

2008-06-11

Linda S

Suuuuuper duktig !!

Så underbart duktig .......

2008-06-09

Marie

Mycket kunnig

Linda är mycket duktig frissa. Har klippt mig där i snart 6 år och är alltid nöjd.

2008-05-06

Linda S

Bäst i sta´n

Linda är bäst och trendigast i sta´n.

2008-05-06

Marie

Underbar !!!

Har varit kund länge och delar av familjen också. Vi är jättenöjda. Linda är duktig.

2008-03-28

Cina

Bäst

Linda är den bästa frisör man kan ha! Hjälpsam till tusen och hur duktig som helst...min son tycker hon är cool dessutom, det är högsta betyget man kan få - alla kategorier!

2008-03-19

Jenny

Gul Hår

Skulle göra slingor som jag har gjort 100 gånger förut, dock aldrig på salongen "Hos Linda". Resultatet blev fult hår med dåligt gjorda slingor. Gick tillbaka dagen efter och resultatet blev ännu värre. Gick sedan till annan frisör som fixade håret och tog bort det gula. Har aldrig varit hos en sämre frisör.

Fler företag i Alingsås