Omdömen om STS Student Travel Schools
2009-06-18
Inger
2006 åkte vår dotter på konfirmationsresa till Malta. Vi är så nöjda med allt, från informationen innan till arrangemangen under vistelsen och uppföljningen efteråt. De fyra veckorna var späckade med intressanta och kul aktiviteter, så ingen tid fanns att ha tråkigt eller göra tokiga saker. Ledarna var kompetenta och engagerade. Värdfamiljen underbar. Tack
Nu skickar vi nästa dotter till Isle of Wight på konf.resa. Informationen och bemötandet innan har varit föredömlig.
2008-12-27
JD
För vår dotter köpte vi ett highschoolår i Spanien från STS. Kostnaden var drygt 65.000 totalt. För de pengarna gjorde STS INGENTING av det de påstår i sin reklam. Ingen hjälp med skolan i Spanien, ingen var med på flyget ner, inget ordnades på plats, och, värst av allt, ingen seriös undersökning var gjord av värdfamiljen där vår dotter skulle bo. Hon hamnade hos en familj som ville ha en au pair, och sedan hos en knarkfamilj. Var rädd om era tonåringar - välj inte STS!
Det är mycket ledsamt att läsa ovanstående anonyma omdöme. Vi känner inte igen situationen som beskrivs. Alla våra värdfamiljer kontrolleras noggrant i förväg. Jag uppmanar den som skrivit denna kommentar att kontakta mig.
Mvh Fredrik Slätis, programansvarig STS High School, 031-600410
Dessvärre var inte servicen vad som utlovades. Antar att det händer då och då, men det känns dock inte rätt att företaget säger att "ibland kan det bli lite tokigt", inget jag som kund vill höra.