Vald plats Söderort Stockholm Välj ort

031 - 701 07 33, L. Kyrkog. 1, 411 15 Göteborg

Kategori: Frisörer, hårvård

Omdömen om Tor & Freja Hårkultur

2011-10-31

Anders - tack för jättefin färg!

Fick väldigt fina guldslingor blandade med kalla ljusa. Få som lyckas klippa mitt lockiga hår så bra i form o ändå behålla längden, tack för att du förstod mitt hår så bra. Riktigt nöjd!

2011-10-16

En salong med klass!

Jag blir alltid nöjd med min klippning och färgning. Men jag måste bara säga att det är en väldigt trevlig salong. Det har blivit jätte fint med den nya renoveringen.

2011-10-16

Jätte nöjd!

Har färgat min botten hos Tina flera gånger och måste säga att jag är riktigt nöjd. Aldrig varit nöjdare, helt fantastiskt. Rekommenderas verkligen!

2011-10-12

Nenne

Make up vid spegeln

Frisyren blev toppen. Jag störde mig på att en del frisörer står bland kunderna och lägger make up och fixar till sig, innan kunden kommer, oprofessionellt. Har hänt fler gånger, gå in bakom och gör detta!

2011-10-12

Ann Arvidsson

Stefan!

Har gått hos Stefan på Tor & Freja i flera år. Han är fantastisk!

2011-08-03

Frida

Eva var toppen!

Eva på Tor och Freja tog sig tid och lyssnade in mig och mina tankar. Kom med massa bra tips och knep för mitt hår och var superbra på att färga! Äntligen en frisör som jag vill gå tillbaka till!

2011-07-13

Helt ok

Klippte och slingade håret. Det blev helt ok men inte extra ordinärt eller fantastiskt.

2011-05-21

HM Nielsen

Stefan!

Testade Frisscarro på Gubberogatan efter att ha läst omdömena på denna sida. Helt ok, men inget fantastiskt. Prövade därför Tor & Freja istället (var hos Stefan) med riktigt lyckat resultat. Stefan prövade en helt ny vågad frisyr som blev skitfin. Tack Tor & Freja!

2011-04-29

Så nöjd

Klippte o färgade mig hos Tina idag . Toppen nöjd. Lena

2011-04-12

Camilla

Otroligt nöjd!

Var idag hos Stefan och jag kan bara instämma med tidigare talare. Jag är supernöjd med färg, klippning och bemötande. Jag bokade direkt en ny tid!

2011-04-08

Helnöjd

Alltid CAMILLA

Camilla är bara så duktig, både när det gäller klipp o färg. En genomtrevlig tjej.

2011-03-01

Sibiriskan

Klippning i världsklass!

Kan med gott samvete rekommendera Stefan Sneider - proffesionell, toppklass, estet uti fingertopparna, inkännande, dessutom ödmjuk, vänlig och rolig. För en garanterat lyckad klippning - boka tid hos Stefan.

2011-01-18

Jag

Bästa Li

Har än en gång blivi färgad o klippt av Li , hon är bäst.

2011-01-12

LL

tina

Idag har jag färgat o slingat mig hos Tina.jättenöjd med denna duktiga trevlga frisör

2010-12-15

Camilla!!

Säger bara, Camilla du är bäst!
Om man vill vara säker på att färg, klipp och en helhetsupplevelse av sitt frisörbesök ska vara av världsklass då bokar du hos Camilla! Kan vara lite svårt ibland om man inte är ute i god tid, då det är fler är jag som upptäckt denna skatt i frisördjungeln! ;)

2010-11-22

J

Jättenöjd

Klippt mig hos Li av och till sedan några år. Lite dyr men mycket duktig och noggrann. Rekommenderas!

2010-11-20

Anne

Super bra frisörer!!

Har klippt mig hos både Tina och Li och man blir alltid nöjd. En sådan härlig salong och underbara frisörer!!!

2010-08-04

Annika

TINA!

Hon är suverän på både färg och klippning! Alla på salongen är väldigt trevliga och proffsiga i sitt bemötande!

2010-07-27

Det är en fröjd att gå till Tor & Freja

Stefan är så noggrann, händig och ödmjuk. Det är en fröjd för hår och själ att klippa sig hos honom.

2010-07-23

CAMILLA!

Hon är en naturbegåvning! Hon gör min hårförlängning och jag är alltid super nöjd!!!! snyggast på stan efter ett besök hos henne ;)

2010-07-06

J

Nöjd!!

Tack för fint hår.

2010-06-04

Eva

Alltid nöjd!

Har gått hos Nettan i många år. Alltid lika nöjd med både färg och klippning. På Tor & Freja blir man trevligt bemött av alla!

2010-05-15

ANNICA

LI PÅ TOR O FREJA

BLEV REKOMENDERAD LI OCH HAR NOG ALLDRIG BLIVIT SÅ BRA KLIPPT O OMHÄNDERTAGEN MYSIG SALONG

2010-05-05

Trollet

Hos Eva blir jag alltid snygg!

Det är bäst att inte blanda sig i klippningen, blir alltid bäst när Eva får bestämma fritt.

2009-09-08

Ninni

Grymmaste Camillan

Äntligen har jag hittat frisören med stort F....Camilla klipper håret långt & gör bästa slingorna...Får alltid hur mycket beröm som helst för mitt hår när jag har varit hos henne & hon är en av de få frisörer jag har gått till som jag vågar släppa lös på mitt långa tjocka hår!

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård