Kategori: Bredbandsleverantörer, -operatörer Kabel-TV, digital-TV IP-telefoni
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Bornet
2011-04-17
BornetBredband
Det förekommer ofta stora skillnader mellan teoretisk och verklig hastighet. Ett silverpaket som ska ha 8mb/s ner kan mycket väl ligga och ticka på 0.9mb/s, men det är i sin ordning.
Det går till hos Bornet Bredband och, tja, det är väl inte direkt något nytt under solen i den frågan.
Är man missnöjd kan man ju alltid byta. (hahaha, försök byta om du bor i allmännyttans hus, hahaha)
2009-03-18
Heléne
Som nyinflyttad till Borås, får man tilldelad sig Borås Elhandel som el-leverantör av Borås Elnät. Denna leverantör tar sen max-taxa för el-leverans om man inte ringer dit och diskuterar pris vilket resulterar i ett el-pris som ligger nästan dubbelt så högt jämfört med de avtal de erbjuder. Borås Elnät skulle vinna mycket på att ha en annan rekommenderad el-leverantör som tar ett mer normalt pris.
2008-11-11
Linda
Bornet är ett bra alternativ för boråsarna! För det första är priserna de erbjuder ganska låga. För det andra så krånglar deras uppkoppling väldigt sällan, och för det tredje så har de en väldigt kunnig och trevlig support som man alltid blir trevligt bemött av. Dessutom får man i princip exakt den hastighet man betalat för, vilket jag såklart uppskattar enormt. Jag har ofta hört och läst om andra som känner sig lurade och inte ens är i närheten av den hastighet de betalat för. Vi har betalat för en nedladdningshastighet på upp till 2,5 Mbps och 0,6 Mbps i nedladdningshastighet. Efter att ha kört "TP Test bredbandskollen" för att ta reda på vilka hastigheter det är vi egentligen har fått, blev nedladdningshastigheten 2,48 Mbps och uppladdningshastigheten 0,6 Mbps!
Har aldrig varit med om så dåligt internet någonsin, hade till och med bättre internet när jag körde gammal ADSL anslutining... Knappt värt att spela längre när man oftast ligger på mellan 100-2000 MS och ofta händer det att man ligger på under 0.1mb/s även på Guld packet...