Omdömen om Redbergsgårdens Konditori AB, Sven Jerkstrand
2009-05-20
Per
Har alltid erhållit utsökta smörgårstårtor! Succé vid kalas och fest. Återekommer mer än gärna.Kan rekommenderas.
2007-12-29
Greta
Tycker Redbergsgårdens konditori är fantastisk! Suverän service, underbara bakverk och enormt vänliga! Rekommenderar det HÖGT!
2007-10-10
Missnöjd!
Diskuterade fram en tårta till min dotters födelsedag och gick därifrån mycket nöjd med det förslag jag fått från damen i kassan. På födelsedagen åkte vi för att hämta tårtan och då ser den helt annorlunda ut än den vi beställde. Ny dam i kassan som inte vill bemöta oss trevligt alls, säger att vi inte kan ha beställt något annat. Ringer ändå till den dam vi beställde av som då råljuger oss rakt i ansiktet och säger att detta är det vi beställde. Kommer aldrig sätta min fot där igen efter detta bemötande. Min dotters ledsna min när hon fick "tårtan" räcker en gång! URDÅLIGT!!
Tycker nog att flickorna bakom disk ska intressera sig mer för sina kunder, då de kommer in i butik, Prata med varann kan ni göra när kunden fått sitt.Det finns som tur andra ställen också att handla på.