Omdömen om Ljud & Bild Center i Stenungsund AB
2009-05-30
En go tjör
Bättre service och tillmötes gående får man leta efter, min garanti på 50" hade gått ut med 3 månader när den la av.Det fixade killarna det utan att blink utan att debitera en krona !!
Mycket starkt gjort , elgiganten stick och göm er..
2008-09-10
Big Chief
Mycket kompetent personal och hög standard. Vet vad dom pratar om. Oftast är det väl så att du går därifrån med "något du inte visste att du behövde" :)) Butiken kan varmt rekommenderas!!!!!!!
2008-06-18
Fonna
fruktansvärt bra.. bästa jag har varit med om ..!
2008-01-25
a
Mkt hjälpsamma och fick nya kablar när dem gamla gick sönder, även utan kvitto.
2007-06-18
Janne flyg
Till alla er som inte ännu upptäkt att det finns riktiga tv handlare vill jag bara säga sluta leta, Kenneth och Daniel som driver butiken både kan och har det du söker, dessutom så har dom personal som kan ordna så att allt fungerar med varandra, och om något inte är 100% så kommer dom tillbaks och rättar till... helt enkelt lysande..
Handlat i stort sett alla mina hemmabioprylar: proj, högtalare, subbar, platt-tv samt även gammal tjocktv, i denna butik sedan månag år tillbaka. Utan att tveka är detta mitt "förstaval" då det gäller inköp för tv-video-hemmabio. Detta trotts att jag behöver köra fyra mil ungefär för att komma till butiken. :) De fåtalet gånger något krånglat har jag omedelbart fått nytt/bytt eller hjälp. Deras sevicenivå ligger väldigt högt och är för mig värt väldigt mycket!! Kan varmt rekommendera butiken!!