Omdömen om Majornas Trafikskola
2012-01-17
Ellinor
Jag är riktigt nöjd med min körning på Majornas Trafikskola! Mysiga lokaler och bra körlärare, utan dem skulle jag aldrig klarat teorin och uppkörningen på första försöket! Är verkligen inte ute efter att tjäna pengar utan ser till hur mycket eleven behöver öva, Helene tog till och med bort en körlektion för mig för hon inte tyckte att den behövdes. Bra möjligheter att plugga teori med tillgång till datorprov men även lite svårare prov i pärmarna. Är jättenöjd! Tack för ni hjälpte mig till mitt körkort!
2012-01-17
Nora Almér
Jag är väldigt nöjd med Majornas Trafikskola, ett litet hål i väggen där man verkligen känner sig hemma. Pedagogerna är både proffsiga och trevliga (jag har testat alla) och Alexandra på kontoret fixar och trixar för att ge en bra tider. Särskilt tack till underbara Helene som jag körde med när det drog ihop sig inför körprovet!
2011-12-01
Supernöjd!
Jag rekommenderar Majornas trafikskola. Bra service och bemötande, Helene är en mycket bra trafikskollärare som guidar dig fram till körkortet.
2011-10-07
Elsa Svensson
De har helt underbara lärare (speciellt kombon therese och helene), utan er hade jag inte klarat det! och tack therese för all stöttning under körprovet. Du gjorde mig lugn och fick mig tro på mig själv. Stämningen på skolan är urmysig (Tack Alexandra...toppentjej verkligen!) Alla stöttar en hela vägen på ett enormt ärligt sätt. Och här förekommer inget lurendrejeri, det kan jag lova! Är så glad att jag valde majornas! <3
2011-06-02
Jätteduktiga pedagoger och allmänt engagerad bilskola. Du får verkligen hjälp att klara ditt körkort under dina förutsättningar. Trevlig miljö och det går fort att ta ditt körkort. Inget lurendrejeri för att du skall ta många lektioner utan de är måna om att det skall vara effektivt. Toppenskola verkligen!!
2011-04-28
Camilla
Grymt bra skola, kan varmt rekomendera den till alla som ska ta körkort! Alla lärare är jättebra!
2011-03-12
Terese
En fantastisk trafikskola som tar väl hand om sina elever! Jag fick massor av uppmuntran och stöttning och vid behov kunde tider för lektioner anpassas efter mina arbetstider och liknande. Jag körde huvudsakligen med en lärare, men hade enstaka lektioner med de andra trafiklärarna också, och alla vara jättetrevliga och väldigt duktiga på att lära ut.
Jag har rekommenderat dem jag känner som är i färd med att ta körkort, att vända sig till Majornas Trafikskola!
2010-12-07
Linda
En super bra trafikskola med underbar personal! Finns inget att anmärka på. Bra priser, lätt att få körtider och härliga bilar =) Kunnig och trevlig personal. Jag kan starkt rekommendera denna bilskolan, den är verkligen super! Extra stort tack till Therese och Helene som var "mina" lärare!
Göttans, nu har jag äntligen mitt körkort!
2010-12-06
Thomas
Superbra skola! Trevlig personal och de är verkligen inte ute efter dina pengar, snarare vill de att man ska därifrån snarast möjligt:)
Kanon!
2010-10-05
Peter
Personalen bemöter sina elever på ett trevligt och respektfullt sätt. De är inte ute efter dina pengar utan de vill att du ska vara nöjd. Man känner sig sedd och omhändertagen tack för körkortet. Kram
2010-10-04
Tobias
Enormt bra körskola!
Smidigt att boka körtider, personligt och trevligt bemötande.
Bra priser och valuta för pengarna.
Underbar, hjälpsam personal, pedagogiska trafiklärare som engagerar sig i sina elever från första körlektion till avklarad uppkörning.
Helt rätt skola för mig, har rekommenderat skolan till alla jag känner.
Är supernöjd, glad och tacksam för hjälpen med körkortet!
2010-10-01
Patrik
Detta är den bästa körskola jag varit i kontakt med, de överträffade mina förväntningar enormt. Jättetrevlig, engagerad och kunnig personal som man verkligen känner att man får kontakt med. Detta är inte en trafikskola i mängden.
Jag är jättenöjd, det är såhär en trafikskola ska vara!
2010-09-30
De är en mycket bra skola å de är bra lärare på den.
De kör volvo :D
Så de är bara att ta den å man klara uppkörningen på första gången ;)
Malin
Är utan tvekan den bästa körskolan! Fantastisk personal med otroligt engagemang i sina elever! Som att det inte vore nog har de dessutom bra bilar och bra priser. Rekommenderas varmt!!
2010-09-30
Helnöjd! Trodde aldrig att jag skulle klara av ett körkort,men tack vare er gick det vägen.En trevlig och personlig skola med jättebra lärare! Rekomenderas varmt.
Cicci
Majornas Trafikskola är en seriös bilskola som verkligen engagerar sig i sina elever, lärarna är väldigt tillmötesgående och flexibla, kan du inte komma på en lektion fixar dom alltid snabbt en ny tid utan konstigheter. Deras lokaler är mysiga, där har jag spenderat otaliga timmars pluggande. Jag började köra för första gången i somras i juli och nu, två månader senare, har jag körkort! Jag är verkligen supernöjd! Jag körde mest med helene och jag kan uppriktigt säga att jag hade kul och såg fram emot mina lektioner :) allt, inklusive körlektioner, går så mycket enklare om man har roligt. Alla var jättetrevliga och hela stället har en härligt avslappnad atmosfär. De försökte aldrig pracka på mig fler lektioner än jag behövde, utan peppade mig istället när jag var lite tveksam inför min uppkörning. Jag skulle, och har redan till alla jag känner, varmt rekommendera den här trafikskola till alla som vill få en bra körkortsupplevelse :) Så tack Majornas Trafikskola, jag är helnöjd!
Therese
Flexibel och proffsig personal som gör allt för att göra utbildningen så lätt och effektiv som möjligt! (och rolig!) Aldrig några problem med något. Är HELNÖJD! :)
Michelle M
Jag kan inte vara mer än toppnöjd med Majornas Trafikskola. Min körlärare Helene, hur hård som helst men samtidigt den snällaste, jag skulle inte kunna vara mer nöjd. Om det var någon som trodde på mig så var det Helene och sa hon att jag kunde köra bil, då kunde jag det. Tusen tack Majornas Trafikskola för att ni den 14 april hjälpte mig att uppnå något jag aldrig trodde jag skulle klara! Kunnig personal inom både teori och praktik och hur mysig skola som helst! Skulle jag välja trafikskola idag, jag hade valt er om och om igen!
2010-08-25
L
Liten, mysig och personlig trafikskola. Har bara bra saker att säga, bra lärare (körde mest med Anneli) och bra service. Är alltid glada och trevliga när man ringer eller kommer in på skolan.
2010-08-12
Bra trafikskola med kunniga, engagerade och flexibla lärare. Jag fick all den hjälp jag behövde för att ta mig fram till körkortet. Rekommenderas varmt!
2010-05-28
var noga med att hålla hårt på era pengar! Speciellt dubbla lektioner! och kolla upp med andra först hur många lektioner man behöver ta!
2010-05-08
Va???????
Fy f...n vikte skämt till skola! Dåliga bilar och dålig servis. Fanns inga bra tider. Har bytt till annan
2010-03-03
Micke
Tack för en snabb och billig utbildning. Ni är alltid så trevliga när man ringer eller besöker er.
2009-03-23
Anja
Väldigt trevliga och kompetenta kvinnor på denna skola!
2008-12-06
anette
Behövde en trafikskola som kunde anpassa sej efter mina behov, att få skräddarsy mina lektioner efter hur mitt arbete var.
Fick mycket bra hjälp med detta under hela perioden o mycket god stöttning av alla på skolan.Mycket positiv upplevelse,rekommenderar denna trafikskola varmt.

Är mycket nöjd med Majornas trafikskola! Körde med Helene och hon var helt fantastiskt. En duktig och proffsig lärare, som dessutom var väldigt trevlig. Hörde från andra elever att de andra lärarna också var bra. Deras mål är att du ska få ditt körkort, inte att de skall tjäna så mycket pengar som möjligt. Man behöver absolut inte vara rädd att bli "lurad" att ta fler lektioner än man behöver. Alexandra i receptionen gör allt vad hon kan för att man skall få tider för körlektion när man kan, jag jobbar heltid men lyckades ändå få in lektioner när det passade mig. Kan bara varmt rekomendera denna skola som hjälpe mig till mitt körkort!