Omdömen om Sax & Kam
2010-06-14
NÖJD
Deras nya Frisör Lina med de långa Fransarna har förändrat mitt liv och givetvis mitt hår !
Är super Nöjd med Hela Salongens vänliga Bemötande !
2010-03-12
Petig
Blev lite besviken när min vanliga frisör hos Sax & Kam tog tjänstledigt... Hon hade verkligen lyft hela mitt hår och hittat något otroligt snyggt och läckert under alla meslockar och friss... Tur att det fanns kompetenta frisörer kvar! Har nu en ny och är lika nöjd med henne!
Älskar att man kan säga om man inte är nöjd med klippning och färgning och dom gör allt dom kan för att få en nöjd kund som går därifrån! Toppenställe med toppenfrisörer :o)
2008-01-02
Fulhårig
Klippte sönder min frisyr totalt!! Lysnade inte alls på vad jag sa. Super besviken.
2007-06-19
No Svinto
Efter sommarens strålande sol och salta bad brukar min blonda kalufs likna mer en svinto-tufs än hårsvall. I flera år i rad nu har tjejerna på Sax & Kam lyckats rädda mitt hår och lyckats göra en frisyr. Trots att jag för tre år sen lämnat ön för norrland så återvänder jag till Sax & Kam för en ny makeover varje höst. För det är det värt när jag inte blivit det allra minsta besviken någon gång!
2007-05-17
Hårfager
Under åtta år bodde jag i England och Emma på salongen Headmasters såg till attjag blev fin i håret. Hon var, av alla duktiga frisörer jag haft under mitt över femtioåriga liv, den i särklass bästa. Så flyttade jag till Gotland och hade helst velat ta Emma med mig i flyttlasset men det vet vi ju att bara kungligheter och filmstjärnor kan ta med sig sin frisör. Detta var mitt stora huvudbry: Var hittar jag någon som kan göra mig så fin i håret? Så kom jag till Sax & Kam i Visby och där fanns Jenny som löste mitt huvudbry med råge. Nu är jag hårfager igen.
lina khan = en utmärkt frisör. skulle faktiskt kunna säga den BÄSTA frisören i Visby. jag blev jääättefin i håret tack vare denna tjej.