Restaurang Rosvik

Kategori: Catering Restauranger

Omdömen om Restaurang Rosvik

2011-11-13

Helen o Urban

vi äter bara där på sommaren,men både jag o min man älskar maten. Och jättetrevlig personal.

2011-09-16

M&M

Gött!

Mycket trevlig personal och väldigt god mat. Speciellt fläsknoisetten, som sagt :) Får hoppas det blir lite mysigare inredning. Annars toppen!

2011-06-25

Krister H Krister H

Krister Håkansson

Viken mat, slår det mesta. Trevlig personal gör ju inte saken sämre.

2011-01-24

ove

Dyra drycker

Bra mat. Men onödigt dyrt att ta 15 kr för ett glas kranvatten och 22 kr för en liten kopp slät kaffe, trots att vi åt under lunchtid.

2010-08-16

Uteätare

vilken service?

Håller med Besviken. Åt där idag (16/8) och servicen ar urusel. Oengagerad, slarvig servering och fläsknoisetten var bränd. Den yngre servitrisen försökte att rätta till men det var allt.
Vi har ätit under året och föregående här och upplevt service och mat så myvket bättre.
Tyvärr är det så att restaurangerna i Lysekil kommer så småningom slås ut eftersom attityden bland ortsbefolkningen är så negativ. Då drar smögen och Kungshamn ifrån än mer.

2010-07-16

Besviken

Dålig service

Blev igår mycket besviken på service när vi åt på denna rest. Fick be om att få beställa 3 gånger, när maten äääntligen kom var fläsknoisetten stenhård och vidbränd. Servitrisen tyckte inte att det var ngt fel utan skrapade bort det vidbrända men efter protester från oss och fler omkring fick vi ny. tråkig attityd och extrem långväntetid trots att det inte var rusningstid, vi har varit här tidigare och detta var en ny upplevelse......

2010-04-14

Lysekilsbo

God mat!

Jag tycker att maten dom serverar på kvällar och helger är helt underbara!Speciellt fläsknoisetten med friterad potatisklyftor den e i världsklass!

Nöje och kultur
R1000059;Catering