Omdömen om Katthotellet
2010-05-09
SS
Lämnade mina två katter där en vecka för ett par år sedan. När jag hämtade dem så stank de urin, och derastransportbagar var nerkisade. Inte kul.
Det händer tyvärr då och då att katterna kissar i sina saker som dom har med sig och ligger dom då i det så luktar dom ju naturligtvis kiss. En del katter är ju rädda och ovana vid miljön. Det innebär ju inte alla katter gör likadant. Jag har hållit på sedan 1969 och hotellet har enbart goda vitsord, både från Miljö och allmänhet. Rose-Marie
2009-07-08
Colin
Små burar, många djur. Vi ångrade oss och tog med oss katterna hem för att ordna annat boende.
Burarna är nästan dubbelt så storaspray.se enligt normerna. Det finns alltid någon som inte är nöjd. Alla andra tycker att burarna är stora.
Lämnade mina två katter på katthotellet i en vecka. Efteråt var de inte sig själva på länge - slitna och rädda. Den ena hade kissat ner kudden i buren och det upptäcktes inte, inget gjordes åt det. De hade båda också gått ner i vikt. Jag kan verkligen inte rekommendera detta ställe.