Bergs Kaffe o. Thehandel AB

Omdömen om Bergs Kaffe o. Thehandel AB

2010-12-31

P

Håller med Henrik

Jag ville ha espresso malet, men fick svar att bryggmalet var detsamma. Resultatet blev en blaskig espresso. Espressomalet ska vara finmalet. Småtjejerna får läsa på lite. Jag är inte där för att det är mysigt och att personalen är mysig. Det ska vara en självklarhet. Göteborg är ett bra alternativ isf ja! Hoppas på finmalet nästa gång!)

2010-08-26

Kristina

Bergs kaffe & te!!

Världens härligaste butik!
Mysig personal och massvis med godsaker med hög kvalité! Favoritaffär!

2010-07-23

Henrik

Boråsare är inte kräsna

"Vi får in nytt kaffe varje vecka" var orden jag möttes av när jag frågade om de hade något nyrostat. Jag är ingen barista men det krävs inget proffs för att förstå att båda sorterna jag köpte hade legat och föråldrats då vattnet rann oacceptabelt snabbt igenom trots extra fin malningsgrad och hård tampning. Jag funderade på om det hade blivit något fel på min utrustning tills jag fick tag i färskt kaffe igen och allt blev som det bör. Men de flesta känner inte till bättre och det kvittar hur fina namn man har på bönorna när kvalitén har försvunnit ur dem för länge sedan. Man får ta sig till Göteborg om man skall ha nyrostat.

R1000958;Kaffe, te
R1001056;Livsmedel - Detaljister