Omdömen om Säröhus AB, Hotell och Konferens
2008-07-02
Stamgäster
Vi har varit på fler anläggningar av det här slaget, men vi har fastnat för Säröhus. Allt är väl genomtänkt och anpassat för att få gästerna att trivas. Både mat och service håller högsta kvalitet, och det är rent och snyggt. Maten smakar utmärkt och som gäst känner man sig både välkommen och väl omhänder- tagen. Detta är ett mycket prisvärt alternativ, som vi rekommenderar varmt, och man kan inte annat än längta till nästa besök när man åker därifrån. Bra tips till den som vill överraska sin käre/kära, fira något speciellt eller uppvakta någon på jämna födelsedagar.
2007-09-13
Lars
Mycket personlig service i en fantastsik miljö för alla mina långväga gäster. De flesta av mina affärsgäster bor vanligtvis på samma typ av hotel i centrala delar av städer där det är svårt att uppfatta någon skillnad oavsett om du är i New York, Singapore eller Göteborg. Säröhus ger därmeot ett bestående intryck med sitt läge. Ett hotelbesök som gästerna pratar om länge efteråt.
2007-06-10
På säröhus är det helt underbart! Det är beläget i underbar natur där en promenad är en riktig njutning. Vår promenad började i den trolska särövästerskog och fortsatte på klippor och sandstränder. Den avslutades vid vackra blomstermåla där vi avnjöt en kall öl i kvällssolen medan vi lyssnade på segelbåtarnas kluckande vid bryggan. Vi bodde i det vackraste hotellrummet jag sett med stora panoramafönster där vi kunde se den vackra skärgården till vänster och särö västerskog till höger. I badrummet fanns ett bubbelbadkar där vi kunde njuta av solnedgången och ett glas rödvin. Underbart god tre-rätters middag och härlig relaxavdelning har de också. Allt detta för en billig penning! Behövs det sägas att vi redan bokat in en ny helg?!
Hade förväntat mig lite mer. Rummet var nog inte renoverat sedan 90-talet, dålig ventilation. I SPA delen ar det extremt mkt folk, kändes som en stökig simhall. Det var trevligt att de hade produkter man fick låna, skrubb, ansiktsmask osv. Däremot var det enda som var i ordinalförpackning raklödder från Eldorado, får en att fundera över vad det andra var för ngt, var det också Eldorado? Matsalen var jätte vacker, läget fantastiskt, men de skulle nog behövas en upprustning!