Motorecond lurade mig på hjultvätt. Trots löften om att det har gjorts innan förvarning så upptäckte jag vid däckskiftet att det inte har gjorts. Han tog betalt för det men lurade mig. Inget jag rekommenderar
Anmäl omdöme
Svar från Motorecond Bilvård Mitt i City
2012-01-18
Hej S-K Ett mindre antal hjul blev inför förra säsongen ej tvättade pga att vi ej fick tag på en ny hjultvätt i rätt tid. Vi tvättade istället hjulen manuellt innan montering, men några hjul som hämtades ut från förvaring tvättades ej eftersom det blir blött i bilen (vi brukar dock erbjuda detta ändå, om kunden vill) Våra låga kampanjpriser där du betalt 3-400 kronor för däckbyte/förvaring/tvätt gör att jag har svårt att riktigt förstå att du känner dig lurad...men rätt ska vara rätt och självklart skall hjultvätt ingå om så är lovat. Om vi på något sätt kan hjälpa dig med den uteblivna hjultvätten så gör vi självklart detta kostnadsfritt. Mvh Petter/Motorecond
Hej S-K
Mvh Petter/Motorecond