Omdömen om Ex - Exklusiv Secondhand
2010-10-01
hk
Efter att ha hittat denna underbara affär behöver jag inte gå någon annanstans och handla! Härligt utbud av exlusiva märkeskläder till tokigt bra priser! Ägaren ger superbemötande och tar fram på pricken av vad som passar ens personlighet!
2010-08-31
Rex
Innehaverskan har bra koll på kläderna och vilka som kan tänkas passa. Utbudet är imponerande och bra sorterat, om än lite trångt upphängt. Men finns det en stamkund i butiken samtidigt som man själv är där är det svårt att få hjälp.
2010-08-30
S. D
Det är otroligt att man kan köpa Armani för en tredjedel av priset. Sedan kan ju de som tycker att det är dyrt gå upp till NK och klaga istället.
Den här butiken är det bästa alternativet som finns i Göteborg för att hitta originella, exklusiva kläder. Dessutom är innehaverskan mycket påläst då det kommer till design och still och alltid lika positiv och hjälpsam - någon snobbism finns inte utan detta är mer frågan om konst och estetik!
2010-07-25
Helena
Har köpt alla mina kläder där sen 2005! Här finns allt för alla i kläder, skor, väskor och accessoarer!
Affärsinnehavaren har hjärnkoll på sortimentet som visas på ett proffsigt sätt. Hon minns vad man har köpt tidigare och kan ta fram matchande plagg.
Får alltid ett ärligt omdöme om plagget passar eller inte vilket är ett ärligt säljande. Jag får alltid spontana kommentarer från totalt främmande människor om hur snygga kläder jag har- Då rekommenderar jag dem med varm hand till butik Ex.
Har aldrig fått ett mer personligt och varmt omhändertagande av en affärsinnehavare än i denna butik. Ett totalt unikt sortiment, plagg som man oftast är totalt ensam om att bära!
2010-06-16
lisa
härligt urval av saker och jag måste då säga att de få gånger jag varit här har jag alltid blivit härligt bemött. ärliga åsikter väl i provrummet och stenkoll på det egna sortimentet, plockar fram sånt jag själv inte la märket till vid första anblick, sånt gillar vi!! mina varmaste rekomendationer!! hit kommer jag gå med jämna mellanrum för att inte missa de riktiga godbitarna!!
2010-02-25
mb
hemskare översittarattityd från en människa har jag aldrig varit med om.
2009-02-04
Palizzio
trodde bara det var jag som var kommunikationskonservativ, men det verkar som om alla anställda här är mer intresserade av att prata med kompisar på telefon än att sälja...
Vilken underbar butik! Otroliga kläder av yppersta klass! Därtill kan man köpa matchande skor, väskor eller schalar. Finns ett plagg för varje smak och plånbok. Affärsinnehavaren har tip-topkänsla för vad som passar kunden.