Pizzeria & Restaurang Mama Rosa

Omdömen om Pizzeria & Restaurang Mama Rosa

2012-04-28

Kjell

Hygien

Helt ok mat, men har aldrig sett personalen tvätta händerna efter tex pengahantering. Som gjort för en dag på toaletten... Iof inte ensamma om detta när det gäller pizzerior. Kanske en affärside att stolta med att man har god hygien?

2012-04-07

Mattias

Rätt uselt

Sjukt nöjd med att det öppnat nya pizzerior, då man annars måste äta Mama Rosa 1, Mama rosa 2 (med annat namn) eller Mama Rosa gatukök. Nej, fram för det RIKTIGA pizzorna hos konkurrenterna.

2012-04-05

Micke

Otroligt

På mama rosa spelar det inte så stor roll vad man väljer. Allt är gott. Nu är jag egentligen en helt vanlig "calzone eller vesuvio"-kille, men på mama rosa kan man med säkerhet ta ut svängarna och ta en lite mer spännande pizza.

Det är inte bara pizzan som är underbar. Även kebabtallriken och hamburgaren är suverän. God sallad också :P

Rullarna har jag inte provat än, men efter att ha läst kommentarerna här så blir det väl till att göra det också :)

2012-03-06

Missnöjd

Bra service men dock hittat hår i maten men annars överlag så duger väl maten bra för dagen efter mat efter en lång natt ute!

2011-09-27

Tikanis

Gott!

Den absolut bästa pizzerian jag någonsin testat på. Rekommenderar starkt kebabrullen som inte slås av någon annan restaurang än just här.

Kanske lite höga priser, men man får, som alltid, vad man betalar för.

2011-09-26

Mats

Goda pizzor

Godaste pizzorna i byn men skitigare ställe får man leta efter. Allt är fettigt bord stolar mm.

2011-08-24

ERRR

STP's bästa pizzor

Sjukt jävla goda knudor. Kommer komma hit mååååånga gånger!!!!!!!!!!!!!

2011-05-15

Alex

Mycket bra, men inte överdrivet...

Har aldrig varit mindre än nöjd med det Mama Rosa gjort åt mig och oftast är jag väldigt nöjd.
Även solen har sina fläckar. Som vanligt bland de flesta pizzerior och kebaberior saknar vitlökssåsen sin viktigaste ingrediens och den starka såsen är möjligen stark för de som knappt kan äta paprikapulver. Lite mer tjong i såserna så skall vi se om vi kan tänka på den där sista stjärnan.

2010-05-31

Bert Göransson

Super Duper !

Jag har varit kund här i ca 50 år! Jag tycker att maten, så som pizzor till sallader är suveräna ! Det finns inget ställe där jag helldre handlar än hoe er, Pizzeria & Restaurang Mama Rosa !!!

Mvh Bert Göransson

Restaurnager, caféer och Pubar