Mölndals Däckservice AB

Kategori: Däck, däckverkstäder - Detaljister

Omdömen om Mölndals Däckservice AB

2010-12-13

Kanonbra och snabb service!

Jag fick punktering och ringde Mölndals Däckservice, de kom snabbt med servicebil och bytte till ett lånehjul & tog med sig mitt trasiga däck. När jag kom för att byta däck samma dag var mitt däck lagat och de bytte snabbt och lätt. Kan absolut rekommenderas!!!!

2010-08-18

DE

Jättenöjd!

Bra service, moderna maskiner, trevlig personal! Kanon nöjd!

2010-07-27

PAUL

TACK

GJÖRDE HJULINSTÄLLNING MED DENNIS. BILEN BLI SOM NYTT. RÄTTEN HELT CENTRERAD.KAN VARMT REKOMMENDERA DEM!!!

2010-05-25

MP

MP1

Jätteroligt att komma dit killarna verkligen brinner för sitt arbete.
Finns inget dåligt att säga alls allt är i VÄRLDSKLASS!!

2010-04-26

Linda

Linda

Som tjej bemöts man ofta som dum och fattar ingeting när man kommer till en däckverkstad eller bilverkstad.
Men här blev jag bemöt fantastiskt och fick reda på allt som jag behövde veta.
Nu vet jag vart jag kommer köpa min däck i fortsättningen!

2010-04-26

Skickliga killar

Bra service,snabba och kunniga dessa killar vet vad de sysslar med.. Trogen kund för alltid ;-)

2010-04-22

BMW

Världsklass

Har handlat både personbilsdäck + fälgar samt däck till min cross. Aldrig något strul. Trots min stora och krångliga bil. Personalen är både kunniga och trevliga. Skulle aldrig gå till något annat ställe.
Det enda negativa är möjligtvis läget.

2010-04-21

Anders

Drog sönder 3 hjulmuttrar.

Denna firma drog sönder 3 hjulmuttrar. 2 ersattes med vanliga öppna muttrar. Den tredje skar så att den varken gick av eller på. Vet fortfarande inte hur jag skall få loss den.
Det jävligaste var att de tar betalt, men "glömmer" berätta det inträffade för mig som kund.

Aldrig mera denna firma. Kan bli hur som helst där.

R1000732;Däck, däckverkstäder - Detaljister