Kategori: Däck, däckverkstäder - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Mölndals Däckservice AB
2010-08-18
DE
Bra service, moderna maskiner, trevlig personal! Kanon nöjd!
2010-07-27
PAUL
GJÖRDE HJULINSTÄLLNING MED DENNIS. BILEN BLI SOM NYTT. RÄTTEN HELT CENTRERAD.KAN VARMT REKOMMENDERA DEM!!!
2010-05-25
MP
Jätteroligt att komma dit killarna verkligen brinner för sitt arbete.
Finns inget dåligt att säga alls allt är i VÄRLDSKLASS!!
2010-04-26
Linda
Som tjej bemöts man ofta som dum och fattar ingeting när man kommer till en däckverkstad eller bilverkstad.
Men här blev jag bemöt fantastiskt och fick reda på allt som jag behövde veta.
Nu vet jag vart jag kommer köpa min däck i fortsättningen!
2010-04-26
Bra service,snabba och kunniga dessa killar vet vad de sysslar med.. Trogen kund för alltid ;-)
2010-04-22
BMW
Har handlat både personbilsdäck + fälgar samt däck till min cross. Aldrig något strul. Trots min stora och krångliga bil. Personalen är både kunniga och trevliga. Skulle aldrig gå till något annat ställe.
Det enda negativa är möjligtvis läget.
2010-04-21
Anders
Denna firma drog sönder 3 hjulmuttrar. 2 ersattes med vanliga öppna muttrar. Den tredje skar så att den varken gick av eller på. Vet fortfarande inte hur jag skall få loss den.
Det jävligaste var att de tar betalt, men "glömmer" berätta det inträffade för mig som kund.
Aldrig mera denna firma. Kan bli hur som helst där.
Jag fick punktering och ringde Mölndals Däckservice, de kom snabbt med servicebil och bytte till ett lånehjul & tog med sig mitt trasiga däck. När jag kom för att byta däck samma dag var mitt däck lagat och de bytte snabbt och lätt. Kan absolut rekommenderas!!!!