Omdömen om Efessos Taverna
2011-07-08
Helena,Josse,Cissi
Bästa grekiska restaurangen EVER! Högsta kvalité på maten och serviceinriktad personal! Tack för alla goda måltider hos er! Från tre Goa töser Helena o Josse o Cissi?
2011-02-24
UJ
Göteborgs bästa grekiska restaurang, ingen tvekan om saken. Trevlig miljö... och riktigt god mat till bra priser, med fantastiskt bröd från ett lokalt bageri. det är bara att njuta...
2011-01-13
Caroline K
Mysigt och intimt ställe som har en lugn och varm atomsfär! Maten är god och lika så husets röda. Återkommer med jämna mellanrum och äter här!
2010-10-18
AG
Kycklingrätten tillsammans med råstekt vitlökspotatis är UNDERBART Mycket bra priseroch mysig restaurang.
Minus för de hala golvet som ALLTID är väldigt halt..livsfarligt...
2010-07-11
Vi har varit där två gånger och maten smakar verkligen som man är i Grekland/Turkiet.., helt underbart. Mycket mat för en liten penning.
Trevlig personal och mysig restaurang.
Kan verkligen rekommendera detta ställe.
Hit kommer vi att gå och äta många gånger.
2010-06-18
Jonas
Måste vara den absolut bästa grekiska i hela Göteborg! Helt underbar mar!
2010-01-04
robert.g
är mycket nöjd med maten..absolut den mest prisvärda grekiska restaurangen i stan..mycket mat för pengarne..mycket bra service..xtra plus till servitören andreas som har kunskap om det grekiska köket,även duktig på att välja rätt vin till maten..nästa gång jag är i gbg så kommer vi att återkomma då jag har mina barn här som ofta och gärna besöker efesos..
2009-04-15
c
ett favoritställe vi gärna återkommer till
2009-02-26
M.D
En favoritrestaurang sedan länge tillbaka, mycket mat till ett billigt pris. Och smaken på maten är helt otrolig. Mina föräldrar kommer till och med upp från Varberg bara för att äta här.
2008-11-24
barnfamilj
Mkt trevlig kvarterskrog med Grekiskt / Turkiskt utbud. Mysig lokal och trevlig personal. Rekommenderas.
2007-09-23
David
Mycket god mat! Trevligt folk. Inte speciellt dyrt, speciellt med tanke på hur gott det är! Det enda är att det är lite sliten inredning (charm?) Kort sagt: Man blir glad, mätt och har pengar över efter ett besök! Fin inredning och det blir fem stars!
2007-05-13
GV 21km
Mycket god mat men lite sliten och trång lokal. Vilka goda råstekta potatisar och spett. Bra service !!
2007-05-13
Peter
Sällan har jag varit på en lokalkrog "på hörnet" som har mat i grekisk världsklass - det smakar som det gör i Grekland - och bemötnadet och servien är perfekt
2007-04-04
Erica
Mycket goda grekiska maträtter. Prisvärt. Mysigt men rätt så få platser. Äter alltid här när vi är i Gbg.

Måste tillstå att högsta betyg är det enda jag kan ge - god och mycket mat till ett mycket rimligt pris!
Enda minuset var det usla V75 tipset som servitören även bjöd på...
Helt klart en bra restaurang för barnfamiljer, budgetdejten eller pliktskyldig middag med far/mor.
Tips: doggybag