Norr o. Söder Byggnads AB

Omdömen om Norr o. Söder Byggnads AB

2012-02-08

Martin

Väldigt positiv

Jag har anlitat Norr & Söder Byggnads AB och är mer än nöjd. Har byggt ute på en ö i skärgården och det har fungerat utan problem. De håller vad de lovar, inte minst tidsmässigt. Framförallt, vilket en lekman som jag uppskattar, så kommunicerar de så att man förstår. Inte alldeles vanligt i hantverkarbranchen.

2011-02-16

Wellin

Nöjd

Har för en tid sedan flyttat in i ett nybyggt hus från dem och finish utförande övertäffade i alla fall mina förväntningar. Var efter ett tidigare husbygge av en annan firma nöjd, men har efter att vårt bygge avslutats höjt mina krav på byggare avsevärt inför framtiden.

2010-08-16

Tessan

Illa utfört arbete

arbetet utfördes av unga killar utan tillsyn av mer erfaren personal vilket ledde till stora fel i villan som nu måste åtgärdas till stora kostnader. Vid anlitandet utlovades hög kvalitet men nu, i efterhand så säger de att det kanske inte blev så bra...men att de inte vill stå för ngr kostnader. Svarar inte längre i telefon eller på mail, dyker inte upp på bokade möten. Tråkig inställning och när betalningen har kommit in till dem så tar de inget ansvar för något...jag kommer aldrig, aldrig anlita dem igen.

Fler företag i Täby