Restaurang EAT

Omdömen om Restaurang EAT

2012-05-23

Kitty

Prisvärd Restaurang !!

Var där i Lördags, med jobbet. Alla var otroligt nöjda.
God service och god mat .
Trevlig Ägare (och charmig) , och Trevlig personal.

Absolut en Prisvärd restaurang, Lätt min nya favorit i Göteborg!!

2012-03-09

Sofia

The place to be.

Enkel - god mat.
Och självklart den goaste personalen i Göteborg...

2012-03-05

Roffe S Roffe S

Perfekt!

Som Stockholmare brukar jag besöka Göteborg rätt ofta o det första jag gör är att gå o äta på EAT. Den familjära atmosfären, de högkvalitativa råvarorna o servicen gör att den är väl värd att besöka. Jag rekommenderar alla(även barnfamiljer) att besöka EAT då den också ligger ett stenkast från Liseberg. En riktigt mysig restaurant. Övertygad om att jag snart e där igen.

2012-02-05

Jättefint!

Kändes som att sitta hemma hos någon och äta mat, stilren inredning och atmosfären kändes väldigt hemtrevlig. Servitören tog sig tiden att prata med oss i lugn och ro, trots fullsatt restaurang. Maten var jättegod, ett stort plus för den goda oxfilen!

Kommer garanterat hit igen!

2012-01-30

Lillian Malmros

MC-mässan

Vi var ett gäng på 25 som på lördagskvällen efter mässan var hungriga. Eat ordnade så att alla fick plats och mat i magen och pastarätterna var underbart goda. Beröm till servetrisen, kocken och ägaren för gott arbete från oss alla som var med Harley Davidson Club Sweden.

2011-12-27

jul på liseberg...

Var på liseberg med familjen o där var det total katastrof på restaurangerna...valde att gå utanför för att familjen skulle få mat..men att vi skulle springa på ett underbar liten kvarterskrog med fantastisk mat o en otroligt varm service som vände hela mitt o familjens humör ...jag rekommenderar starkt folk att uppsöka denna lila trevliga restaurang

2011-10-19

Viktor & Mona

Kvalitétssäker kvarterskrog

Varit där kanske tiotalet gånger och det har alltid varit bra service och hög kvalité på maten. För att vara en kvarterskrog skulle vi påstå att man får väldigt bra service och mat för de låga priserna de har. Vi har inga egna barn, men har haft med oss sällskap med småbarn och måste säga att vi faktiskt uppskattar att det finns vissa förhållningsregler och att det inte är just ett bus&lek-land. Rekommenderas!

2011-05-05

Favoritrestaurangen

Vår nya favoritrestaurang i Göteborg! Helt underbar mat och en meny som har något för alla. Vi tom gick dit och åt vår bröllopsmiddag efter vår borgerliga vigsel. Det som är negativt är väl läget i så fall

2011-03-21

Första val för lunch runt Korsvägen i framtiden!

Översättning från engelska till svenska -
En anteckning till mig själv att komma ihåg: att en restaurang är på en gata med tung trafik, inte säger i själva verket något om mat och miljö ... Lunch var riktigt bra! Jag tänker nu på en middag någon gång, och a la carte meny ser lovande också.

2011-01-27

Anders

Dåligt A La Carte meny!!!

För mycket pasta och kyckling rätter på menyn..Man börjar en A La Carte Meny med: förrätter-Varmrätter-pastarätter och Dessert..Det saknas förräter och Varmrätter på Menyn.
Lycka Till!!

Svar från Restaurang EAT
2011-02-10

Förrätter

Honungs-timjan gratinerad chèvreost
På toast med örtolja & ruccolasallad

Brushetta di serrano
Italienskt lantbröd med tomat, vitlök, smält mozzarella & serranoskinka

Breasola Carpaccio med ruccola, apeslin-basilikaolja, serveras med grillat bröd

Eat?s räktoast
Italienskt lantbröd med vitlöksmarinerade räkor & soltorkade tomater

Nachostallrik
Med smält ost och het salsasås

Varmrätter

Vitlöks-honungsmarinerade Kycklingspett
Serveras med ajvar, aioli & friterad timjan-vitlökspotatis

Lammspett med rosmarin med fetaostcreme & grillad örtpotatis

Grillad lax Mediterraneo med en sallad av päron & getost. Serveras med Grillad örtpotatis & örtostcrème

Scampi in padella
Vitlöksfrästa scampi i vitt vin, chili och sambal oelek. Serveras med ris och Italienskt lantbröd

Grillad oxfilé inlindad i serranoskinka med smält mozzarellaost. Serveras med rödvinssky och friterad timjan-vitlökspotatis

Vänliga hälsningar
Personalen på E.A.T

2010-12-10

God eftersmak!

Tack för en jättetrevlig måltid!
Blev rekommenderad av en elev (12 år!) att gå till EAT när vi var i Göteborg. Vi blev verkligen jättenöjda! Mysigt, trevligt ställe, god mat och fantastiskt trevlig service! TACK!!! Vi kommer tillbaka!

2010-12-02

tl

så nöjd

Vi va här och åt med båda barnen. Rest från norrköping och visste inte om göteborg så mycket men det här stället kommer vi att äta på igen när vi reser till liseberg i sommar..

2010-11-29

Ej barnvänligt

Vad här i lördags med tre barn och det kan jag säga att dom var inte välkomna där. Det gick bra i början men sen tappade personalen tålamodet. Ändå så var dom inte speciellt högljuda. Säg till att ni inte vill ha dit barnfamiljer med en gång så man slipper känna sig dum.

Svar från Restaurang EAT
2010-12-02

En ursäkt för det inträffade, vill bara kommentera tidigare inlägg. Alla är hjärtligt välkommna till restaurang E.A.T vuxna som barn, dock är detta inte ett lek o busland. Vi måste visa hänsyn till andra gäster då restaurangen va full och vi hade lite svårt och sköta vårat jobb då barnen satt i trappan, men även för barnen och föräldrarnas säkerhet så ingen får varm mat eller kaffe över sig. Detta är något föräldrar borde uppmärksamma och respektera.
Vänliga hälsningar
Personalen från E.A.T

2010-11-22

Erik

Kanon!

Maten var fantastisk, vettiga priser och kanon service. Inget att anmärka alls. Kan varmt rekommenderas

2010-10-26

Hanna/Kajsa

Superbra!1

Underbar servitris, underbar mat. Mycket prisvärt!!

2010-10-24

Grym restaurang!!

Underbar mat, prisvärt, kanonservice!!

2010-10-18

Daniel

Utmärkt mat och mycket trevlig personal

Hög kvalite på maten och tilltalande meny. Personalen är mycket bra!

2010-10-18

Eva

Mums!

God mat och trevlig personal. Bra service!

Stefan

Bästa pastan

Har ätit på många pasta resturanger men blev mest imponerad av eats pastor. Därav mina frekventa återbesök.

Mathias

Bästa service och supergod mat!

Bästa tänkbara service och fantastiskt god mat!

Rekomderas starkt!

Joacim

mycket nöjda

Jag och min fru Sofie hade en underbar kväll på EAT-personalen va lika trevlig som maten va god!

Thomas L Thomas L

Bra Service

Otroligt mysig lokal med trevlig personal. Vi åt både pasta och kött som var underbart gott. Hit skall man gå när man vill få pengar över till annat, men få mat och bli mätt i hög standard.

2010-09-18

bra mat

Grym pasta( Hot Chili)

2010-08-17

Mikaela J Mikaela J

Nya Stammis Stället.

Vi hamnade här av en slump och har vart flera gånger sedan dess.
Underbara pasta rätter och jättegoda hamburgare, och inte heller får man glömma den trevliga personalen.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger